Uncategorized

Al glasvezel van Eurofiber?

In een pand waar meerdere bedrijven gevestigd zijn is het voordeel dat men faciliteiten kan delen. Zo drukt u de kosten en bent u snel aangesloten. I.s.m. Eurofiber is Datafiber een campagne begonnen om eigenaren en huurders bekend te maken met aanwezige Eurofiber glasvezels. Op deze manier maken we internet betaalbaar, stabiel, snel en dus ook duurzaam.

Eurofiber heeft een fijnmazig en landelijk dekkend glasvezelnetwerk dat ruim 25% van het internetverkeer in Nederland verwerkt. Doe geen concessies als het gaat om bedrijfskritische connectiviteit en vertrouw op een optimale veiligheid en beschikbaarheid. Met zakelijk glasvezel van Eurofiber beschikt u over snelle, flexibele en betrouwbare glasvezelverbindingen.

Niet opnieuw aanleggen

Eigenlijk is het logisch dat de eigenaar van een gebouw of makelaar een pand snel wil verkopen of verhuren. En een pand met moderne faciliteiten en voorzieningen verkoopt of verhuurt nu eenmaal beter dan een zonder. Glasvezel internet is dus zo’n voorziening en OnFiber wil dat elke potentiële huurder of koper van een aangeboden pand optimaal profiteert van de mogelijkheden die er zijn. Daarom kijken we per situatie wat mogelijk is.

Veel huurders weten vaak niet wat er mogelijk is en ziet opties voor glasvezel internet als zeer kostbaar. Eurofiber stelt de aanwezige glasvezel infrastructuur open voor de huurders in gebouwen om multifunctioneel in te zetten voor diverse IP gerelateerde toepassingen. Op deze infrastructuur is OnFiber de operator het glasvezel netwerk en leveren wij huurders diensten tegen voordelige condities. Zo kunnen we helpen met:

  • ‘gewoon snel internet’
  • Draadloze netwerken
  • Cloud Telefonie
  • IP camerabeveiliging
  • Kantoorautomatisering

Interne bekabeling

Heeft de gebouweigenaar een nauwe samenwerking met een huisinstallateur die u kan voorzien van de benodigde bekabeling vanaf de centrale invoer naar uw locatie? In overleg vullen wij graag uw internet behoefte in. En omdat we geen nieuwe glasvezel kabel aanleggen bent u ook duurzaam bezig. Als er geen interne infrastructuur is kan OnFiber u helpen met het aanleggen van extra bekabeling. Uiteindelijk sluit u de apparatuur op het netwerk aan en de dienst is direct beschikbaar! Dus waar nodig ontzorgen wij u volledig als huurder en gebouweigenaar!

Wij er zijn om u te faciliteren:

  • Uw locatie voorzien van een technische infrastructuur (internet, bekabeling, WiFi enz.)
  • Door slim gebruik van de beschikbare mogelijkheden is het duurzaam en betaalt u minder
  • Totaal oplossing mogelijk voor zowel internet, telefonie, ICT en andere toepassingen 
  • Gebruik slechts één infrastructuur voor al uw bedrijfsgebonden diensten.