Uncategorized

5 jaar Glasnet Zoetermeer

Met de aanleg van het glasvezelnetwerk van Glasnet Zoetermeer hebben de Zoetermeerse bedrijven de mogelijkheid aan te sluiten op een supersnel hoogwaardig datatransmissie netwerk. Glasnet Zoetermeer verbindt bedrijventerreinen en kantoorlocaties via een ringleiding met Rotterdam Internet Exchange. En met de aanwezigheid van speciale voorzieningen is de betrouwbaarheid optimaal.

De aansluitkosten zijn laag door een coöperatieve aanpak; voor en door Zoetermeerse ondernemers. Door de open netwerkstructuur zijn de deelnemers vrij in de keuze van pakketten. Arthur Venselaar (directeur van Glasnet Zoetermeer) legt uit: “ We kunnen ons van andere aanbieders onderscheiden doordat we kleinschaliger zijn en flexibeler. Onze dienstverlening is persoonlijk voor de Zoetermeerse ondernemers waardoor we met de klant kunnen meedenken”

Glasnet Zoetermeer | Glasvezel voor en door Zoetermeerse ondernemers

In 2013 is een haalbaarheidsonderzoek uitgevoerd naar de mogelijkheden om op alle bedrijventerreinen in Zoetermeer een glasvezelnetwerk te realiseren. In 2014 is het netwerk ontworpen en door lokale financiers en Founding Partners gefinancierd. Glasnet Zoetermeer is dus een coöperatief glasvezel netwerk en heeft geen winstoogmerk. Het glasvezel netwerk is open voor internet-, telefonie-, cloud- en ICT-leveranciers. Met een glasvezel aansluiting bij Glasnet Zoetermeer heeft u de infrastructuur voor razendsnel internetten.

Op dit glasvezel netwerk kunnen aanbieders, zoals OnFiber, internet aanbieden van 50Mbit per seconde tot wel 20 Gbit per seconde! Daarbij is de upload en downloadsnelheid gelijk. En profiteert u via één aansluiting profiteren van meerdere handige en kostenbesparende diensten die OnFiber u aanbiedt. Profiteert van scherpe aansluitkosten en doe mee aan een eigen netwerk van, voor en door Zoetermeerse ondernemers.

Glasvezel ring door heel Zoetermeer

Momenteel ligt er een hoogwaardig, bewezen stabiel, glasvezelnetwerk waar inmiddels bijna 200 Zoetermeerse bedrijven op aangesloten zijn. Daarnaast blijft het bijzondere aan dit project het collectieve belang. Bij het stijgen van het aantal deelnemers kunnen de maandelijkse kosten dalen! U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende pakketten. Heeft u vragen over een pakket of wilt u vrijblijvend advies? Neem contact op met OnFiber (projecten@onfiber.nl) of direct met Glasnet Zoetermeer (info@glasnetzoetermeer.nl).

Zowel de eenmalige als maandelijkse kosten van zakelijk glasvezel internet zijn afhankelijk van uw locatie. Elk project kent dus unieke glasvezel tarieven, welke zijn samengesteld uit vastrecht (gebruik infrastructuur) en diensten (digitale koppeling met het internet).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *