Uncategorized

Campagne Barendrecht

Samen met Brightfiber biedt Datafiber glasvezel internet voor bedrijven op Dierenstein, Bijdrop en Vaanpark 2, 3 en 4. En i.s.m. SPRING! hebben we voor bedrijven op Dierenstein ook al een straalzender staan. Met glasvezel en straalzenders is zowel snel, betrouwbaar als ook betaalbaar zakelijk internet beschikbaar voor iedereen op uw bedrijventerrein.

Er is een lokaal glasvezel netwerk met een uniek open karakter.  Glasvezel biedt u betrouwbaar en stabiel internet en de ideale oplossing voor online werken, bellen enz. per maand bepaalt u zelf welke diensten nodig zijn. Alles tegen zeer betaalbare eenmalige en maandelijkse kosten.

Voor bedrijven in Dierenstein is er met een straalzender vanaf SPRING! op het Zuideinde binnen 2 weken een snelle en betaalbare internet verbinding op uw locatie. En dus direct online browsen en werken. Abonnementen voor straalzenders hebben een looptijd van 12 maanden waarna u vrij bent te kiezen.

Uw voordelen

  • Binnen 2 weken online met internet via straalzenders of 8 weken voor uw eigen glasvezel
  • Betaalbaar instappen met een duidelijk en betaalbaar maandabonnement
  • Een 1:1 verbinding met snelheden (up-/ download gelijk) van 10 tot 10.000 mbps
  • Optimaal en veilig uw eigen verbinding en dus niet delen met de mogelijkheid voor meerdere IP adressen
  • Internet met open karakter geeft de vrijheid om zelf uw provider en ICT leverancier te kiezen
  • Zekerheid met 99,8% uptime garantie en 24×7 helpdesk
  • Zelf per maand diensten kiezen die u nodig heeft, zoals telefonie, online werken, camerabeveiliging, PIN enz.
  • Eén aansluiting voor meerdere diensten en kies zelf de toepassingen kiezen die u nodig heeft