Uncategorized

Stael Bedrijfsunits Vlaardingen

Het project “Stael Bedrijfsunits” wordt door Twins Investments gerealiseerd aan de Deltaweg/ Kreekweg  in Vlaardingen, op het bedrijventerrein “Zeemanshaven”. De architectuur, met op de verdiepingen raampartijen tot de verdiepingsvloer, in combinatie met het gebruik van diverse grijstinten in de bovenbouw,zorgt voor een opvallende vriendelijke en open uitstraling.

Bij de bouw zijn door OnFiber (Datafiber) tegelijk met de algemene nutsvoorzieningen als water en licht ook voorbereidingen getroffen voor glasvezel. In samenwerking met Twins investments hebben alle 40 units van dit project gelijk een ‘tube’ gekregen om glasvezel naar binnen te halen. Hierdoor kunnen huurders direct en met minimale kosten de beschikking krijgen over glasvezel.

Gebouw “Stael Bedrijfsunits” omvat 20 bedrijfsunits, in oppervlakte variërend van 55 m² tot 145 m² begane grond vloeroppervlak. Iedere bedrijfsunit beschikt naast een hoge overheaddeur en een een aparte toegangsdeur. Sommige units zijn standaard voorzien van verdiepingsvloer en bij andere is dit optioneel. De De hoekunits 1 en 21 hebben bovendien een zijentree en raampartijen in de zijgevel.

Alle Stael Business units hebben standaard al een tube voor glasvezel