Uncategorized

Bedrijfsunits Edison Zoetermeer

Het bedrijfsverzamelgebouw aan de Edisonstraat is een ontwikkeling aan de rand van het bedrijventerrein Zoeterhage in Zoetermeer. Het project is een ontwikkeling van Van der Kooy Vastgoed en is inmiddels bijna geheel verkocht.

De bedrijfsunits van de Edison voldoen aan de laatste duurzaamheidseisen uit het Bouwbesluit. De bedrijfsunits worden zonder gasaansluiting opgeleverd en zijn via aantrekkelijke geprijsde meerwerkopties te voorzien van zonnepanelen. Door de hoogwaardige isolatie zijn de units uitstekend geschikt om te verwarmen en koelen door middel van een warmtepomp-installatie.

In samenwerking tussen Van der Kooy Vastgoed en OnFiber krijgen alle units standaard een glasvezel aansluiting waarmee men aan kan haken op het glasvezel initiatief van Glasnet Zoetermeer. Hierop zullen direct ook standaard diensten beschikbaar zijn (o.a. telefonie) waardoor de ondernemer hier niet meer over hoeft na te denken en direct ‘online’ kan.

Edison bedrijfsunits worden door OnFiber direct al voorzien van een glasvezel aansluiting

Gezamenlijke initatieven

Als koper van een bedrijfsunit van de Edison wordt u automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren . De VvE zorgt voor het uitvoeren van klein en groot onderhoud en behartigt overige gemeenschappelijke belangen. Het idee dat het collectief extra mogelijkheden kan bieden voor de bedrijven die zich hier vestigen. Denk hierbij aan het gezamenlijke glasvezel initiatief.