CorporateNieuws

Datafiber en OnFiber samen

Op 29 november jl. hebben Datafiber Telecom, Datafiber Housing en OnFiber een akkoord bereikt om de activiteiten samen te voegen. Vanaf 1 januari 2020 werken de bedrijven samen onder de naam DataFiber.

Bij DataFiber treft u dezelfde, bekende gezichten aan die u gewend bent. Robbert van Hulsentop is in zijn nieuwe functie technisch directeur en is verantwoordelijk voor Delivery en Services. Wilco van der Wel is als commercieel directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse activiteiten en de afdelingen Sales & Marketing. En als algemeen directeur begeleid Gert-Jan Woudsma de organisatie operationeel en is hij direct betrokken is bij de financiële administratie.

De twee mensen die de meeste van u al kennen zijn Robbert van Hulsentop en Wilco van der Wel. Robbert is als techneut bekend met de technologie die bij de klanten van alle organisaties gebruikt wordt. Met meer dan 15 jaar ervaring in het bouwen van (inter)netwerken zal hij en zijn technische collega’s u ondersteunen met de dagelijkse activiteiten. Wilco is sinds 1995 actief met Cloud activiteiten en internet als cruciale behoefte voor ICT toepassingen. Wilco is samen met de mensen op de commerciële afdeling het aanspreekpunt voor de klanten en zij begeleiden u met vragen over zakelijk internet en Cloud diensten, zoals telefonie, Office 365, online back-up etc.

Naast haar datacenter in Zoetermeer heeft DataFiber haar kantoor in de Dutch Innovation Factory aan de Bleiswijkseweg 37 in Zoetermeer en satelliet kantoren in Alphen aan den Rijn, Tilburg en Herten (Li). Het samenvoegen heeft geen impact op de dienstverlening voor alle klanten en administratief worden activiteiten samengevoegd.

Heeft u vragen over het samen gaan van de activiteiten? Neem dan vooral contact op met Wilco van der Wel die u kunt bellen op 079-7600 325 of mail naar info@datafiber.nl.