Uncategorized

Haagsche Bluf gezellig en online

De Haagsche Bluf heeft een flinke make-over gekregen en een van de eerste nieuwe locaties die de deuren opende was biefstukkenrestaurant Loetje. En tussen alle bergen zand, bouwvakkers en shovels bleef lunchroom Scallywags geloven in deze plek en was benieuwd naar zijn nieuwe buren. Hiertoe kan men inmiddels ook Foodhallen rekenen; een concept met meerdere restaurants onder één dak waar je de hele avond onder de pannen bent. En The Collector, een chique boutique hotel met 57 kamers in een bijzondere stijl. Hier is tevens een lobby die die ook voor een borrel of werkafspraak gebruikt kan worden.

Er is weer leven in de Haagsche Bluf !

De afgelopen tijd was de Haagsche Bluf dus een heus bouwterrein en er gebeurde van alles. Daarbij heeft DataFiber in samenwerking met Geste Groep ook de internetvoorziening aangepakt en is er voor alle panden glasvezel internet beschikbaar. Volgens de verantwoordelijke bij Geste Groep, Jeffrey van de Kuil is internet een noodzaak voor iedere ondernemer, net als water en elektriciteit. “Als vastgoedpartij vragen onze huurders steeds vaker naar betrouwbaar internet voor de kassasystemen, camerabewaking, telefonie of de administratie. Samen met DataFiber zoeken we flexibel naar oplossingen om dit betaalbaar beschikbaar te maken”, volgens Jeffrey van de Kuil.

Momenteel wordt gewerkt aan de oplevering van Jewelz, skin boutique Mapeau en Personal Sportschool Sky Health en ook deze partijen gebruiken het glasvezel dat DataFiber aan heeft gelegd en beheerd. De Haagsche Bluf heeft weer het gezellige karakter, waar wij met plezier langs komen.