Uncategorized

Glasvezel voor Take off Berkel & Rodenrijs

Het project “Take Off Bedrijfsunits” wordt gerealiseerd aan de Zeppelinstraat hoek Elisha Otisstraat  in Berkel en Rodenrijs (gemeente Lansingerland), op het nieuwe bedrijventerrein “Oudeland”. Het complex met een opvallend, vriendelijke en transparante uitstraling is ook standaard al voorzien van een glasvezel aansluiting.

Artist impression nieuwbouw Take Off Businessunits in Berkel & Rodenrijs

De 28 bedrijfsunits van “Take Off Bedrijfsunits” zijn verdeeld over 2 gebouwen en krijgen elk standaard al een glasvezel aansluiting. Omdat iedere bedrijfsunit direct al beschikt over een glasvezel aansluiting kunnen de units snel aangesloten worden op het internet. En de gebruikers hebben de beschikking over internet dat sneller is dan kabel en goedkoper dan gangbare glasvezelnetwerken.

Er zijn meerdere redenen waarom glasvezel internet interessant is en dan niet alleen de ongekende snelheid voor zowel verzenden als het ophalen van informatie. Een glasvezel verbinding is dus synchroon (upload en download zijn gelijk) wat relevant is omdat steeds meer informatie op het internet wordt gezet en niet alleen eraf wordt gehaald.

En een ander voordeel van glasvezel is de kwetsbaarheid voor invloeden van buitenaf. Glasvezel wordt niet gehinderd door bijvoorbeeld elektromagnetische storingen en de afstand tot de wijkcentrale (POP) is niet relevant voor de snelheid. Daarbij heeft de lijn ongekende capaciteit wat glasvezel zeer geschikt maakt voor meerdere toepassingen over dezelfde lijn. Denk aan het combineren van Internet, telefonie, beveiligingscamera’s, online back-up of het gebruik van online applicaties als Google of Microsoft Office 365?

Klik op de foto om meer informatie aan te vragen