Uncategorized

CORONA – Flatten the curve !

In lijn met onze eerdere berichtgeving over het Corona virus neemt DataFiber de nodige maatregelen. Zoals aangegeven door de rijksoverheid worden bezoeken op locatie beperkt om de continuïteit van de organisatie en de systemen garanderen.

De gemaakte afspraken blijven staan, tenzij die locaties betreft waar de verwachting is dat er meer dan 100 personen zijn. In andere situaties nemen wij desnoods contact met u op. Mocht u als organisatie zelf maatregelen nemen, informeer ons dan tijdig zodat wij er rekening mee kunnen houden. Wij hebben begrip voor uw situatie !

Hierbij een YouTube video waarin duidelijk gemaakt wordt wat de situatie is en de aanleiding en reden van de maatregelen.

P.S. Ons respect en waardering is voor de zorgverleners en medewerkers in het onderwijs. Zij helpen ons waar mogelijk en waar wij kunnen ondersteunen wij deze mensen bij hun werkzaamheden.