Uncategorized

Drukte in Corona-tijd | Cemex Trescon

Een relatie van Datafiber is Cemex Trescon, een bedrijf dat alles levert voor professionele hygiëne en gezondheidszorg. Als organisatie levert zij de producten van desinfectie materialen voor de medische sector tot tissues. Want zeker op plekken waar meerdere mensen samenkomen is een goede hygiëne altijd al belangrijk. En in tijden dat er een virus rondwaart, zoals nu met COVID-19, is het extra belangrijk om veel gebruikte objecten goed schoon te maken.

Het is momenteel een komen en gaan bij Cemex Trescon in Bleiswijk

Als leverancier voor mensen die dagelijks ervaren dat hygiëne, veiligheid en gezondheid van essentieel belang zijn, waren we ook benieuwd hoe het daar gaat. Immers hygiëne is cruciaal om het Corona virus ‘in te dammen’. Daarbij zijn organisaties verantwoordelijk voor een ‘veilige werkplek’ en wat houd dat in.

  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
  • ‘Groeten zonder aanraking’ invoeren voor werknemers, klanten enz.
  • Gebruik papieren zakdoekjes of tissues (eenmalig!)
  • Was je handen regelmatig met zeep en water of desinfecterende handgel op basis van alcohol.

Deze hygiënemaatregelen communiceren gelden voor iedereen; houd je hieraan en spreek elkaar hier ook op aan. Maak daarnaast alles regelmatig schoon (o.a. deurklinken, lichtknoppen, toetsenborden en computer-muizen). En zorg voor voldoende handzeep, desinfecterende gel en tissues op de werkplek.

Als specialistische leverancier voor professionele hygiëne vroegen we ook Alex de Graaf van Cemex Trescon hoe het nu bij hun gaat. “Op dit moment draait de organisatie op volle toeren. We werken inmiddels in twee shifts, waardoor we van 06:00 tot 23:00 uur bezig zijn inkomende en uitgaande orders af te handelen en versturen. En ja, we hebben het ontzettend druk maar door nu met twee shifts te werken kunnen we de piekbelasting redelijk onder controle houden”, aldus de heer De Graaf.