CampagnesNieuws

Wereldszicht Utrecht online

Werken in de Cloud (online) maakt het mogelijk makkelijk samen te werken, grote bestanden te delen en is het platform voor innovatie. Organisaties hebben steeds meer behoefte aan een stabiele verbinding met voldoende bandbreedte en de juiste snelheid. Samen met Twins Investments gaat DataFiber ook de locatie ‘Wereldszicht’ op bedrijventerrein Oudenrijn in De Meern/ Utrecht standaard van glasvezel voorzien.

Wereldszicht Utrecht

Gebouw “Wereldszicht” wordt gerealiseerd op een fraaie zichtlocatie aan Boteyken, parallel aan de doorgaande Oudenrijnseweg, op Bedrijventerrein Oudenrijn. Het project omvat in totaal 19 bedrijfsunits, in oppervlakte variërend van circa 67 m² tot 209 m² begane grond vloeroppervlak. De units 1 en 2 zijn gericht naar de Oudenrijnseweg waardoor ze een hoge attentiewaarde hebben, terwijl de units 7 tot en met 11 uitkijken op het groene Meentpark.

Door de samenwerking beschikt ‘Wereldszicht’ over een eigen glasvezel-netwerk van hoge kwaliteit en flexibiliteit. Glasvezel is zeer stabiel en ‘future-proof’ en groeit gemakkelijk mee met de digitale bedrijfsvoering. Een hoge uptime van 99,9%, en dag & nacht uw eigen bandbreedte geeft u de zekerheid om digitaal succesvol te worden. Iedere bedrijfsunit beschikt naast een hoge overheaddeur en een aparte toegangsdeur over snel toegang tot het internet.

5 voordelen glasvezel Wereldszicht:

 • Geen onnodig graafwerk
  • We leggen voldoende kabels aan om alle panden en camera’s aan te kunnen sluiten, nu en later (we liggen er dus).
 • Genoeg snelheid
  • Glasvezel biedt meer dan genoeg capaciteit, met snelheden tot wel 10gbps voor zowel up- als download (synchroon)
 • Gegarandeerde snelheid
  • U krijgt uw eigen verbinding (geen overboeking ) met eigen statisch IP adres en deelt deze met niemand.
 • Altijd beschikbaar
  • Het netwerk heeft een zeer hoge beschikbaarheid (99,9%) door ingebouwde redundantie (en 24×7 helpdesk).
 • Maatwerk is mogelijk
  • Kies u de oplossing die bij uw organisatie past, zo bent u en blijft u dus snel online

Meer doen op 1 lijn

Over de stabiele glasvezelverbinding gebruikt uw organisatie snel internet. U kunt kiezen om uw gehele capaciteit te gebruiken voor internet. En u kunt ook slim bandbreedte reserveren voor andere toepassingen; zoals online werken, back-up en bellen. Datafiber biedt u de mogelijkheden voor Office 365, online back-up en VoIP telefonie maar gebruikt u ook gerust een andere leverancier, want het is een open netwerk !

Units Wereldszicht Utrecht voorzien van glasvezel door DataFiber

Meer informatie

Er zijn speciale projectaanbiedingen en bedrijfsaansluitingen worden snel en professioneel gerealiseerd. Heeft u vragen, neem dan contact op:

 • DataFiber (Dhr. W. van der Wel)
 • Bleiswijkseweg 37, 2712 PB  Zoetermeer
 • E-mail: mail@datafiber.nl | Tel. (079) 7600 320