Uncategorized

Contactboek in Vialer Webphone

Op verzoek van de klanten is het er toch gekomen en de actieve gebruikers van de webphone hebben het vast al gemerkt: het is nu mogelijk om je eigen contacten toe te voegen aan de webphone! Waar voorheen alleen de VoIP-accounts van collega’s zichtbaar waren, kies je voortaan uit alle door jou aangemaakte contacten. Met deze nieuwe feature heeft de Vialer Webphone een volwaardig contactboek en wordt bellen via de browser nog eenvoudiger.

Hoe werkt het ?

Eigenlijk is het heel simpel: door het toevoegen van een naam en telefoonnummer onder Contacten maak je een doorzoekbaar telefoonboek in de webphone.

Gezamenlijk contactboek

Na het aanmaken van een nieuw contact wordt overal in de webphone de naam van het contact in plaats van het telefoonnummer weergegeven. Hiermee is het een stuk makkelijker geworden om terug te vinden wie gebeld is en wie er gebeld heeft.

De notificatie bij een inkomend gesprek toont je bovendien direct relevante informatie over de beller. Ook efficiënt: elk contact dat je toevoegt, is ook zichtbaar (en aanpasbaar) voor alle collega’s die de webphone gebruiken.

Na het aanmaken van een nieuw contact wordt overal in de webphone de naam van het contact in plaats van het telefoonnummer weergegeven. Hiermee is het een stuk makkelijker geworden om terug te vinden wie gebeld is en wie er gebeld heeft. De notificatie bij een inkomend gesprek toont je bovendien direct relevante informatie over de beller. Ook efficiënt: elk contact dat je toevoegt, is ook zichtbaar (en aanpasbaar) voor alle collega’s die de webphone gebruiken.

Voor elk nummer

Je kunt elk telefoonnummer toevoegen: externe nummers zoals een mobiel nummer of zakelijk nummer dat je regelmatig belt, of interne nummers voor belgroepen, conference-gesprekken en de Gebruikersnummers van al je collega’s. Een lijstje uitprinten met de interne nummers van collega’s is dus niet meer nodig.

Het is ook mogelijk om een bedrijfsnaam toe te voegen aan een contact. Als je dit doet, dan wordt naast de naam van het contact ook de bedrijfsnaam weergegeven. Hierdoor zie je in één oogopslag vanuit welke organisatie een contact je probeert te bereiken.

Ontdek het contactboek van de Vialer Webphone

Je kunt de nieuwe feature gelijk bekijken via webphone.vialer.nl en elke vorm van feedback en het delen van je ervaringen wordt zeer gewaardeerd.

Met het nieuwe contactboek is bellen via de browser nog gemakkelijker geworden, is superhandig voor flexibele werkplekken en en is het dé oplossing om nog beter bereikbaar te zijn !