Uncategorized

Internet voor Business Units

Veel multi-nationals, zoals Apple, HPe, Google, Mattel, Amazon en Disney, zijn allemaal ooit begonnen in een kleine garagebox of business unit. Vandaag de dag zien we overal de volgende stap van professionaliteit. Daarbij schieten projecten met business units de grond uit.

Maar waarom zijn deze bedrijfsunits nu zo interessant. Veelal zijn bedrijfsverzamelgebouwen te duur voor kleinere ondernemers en is een opslag in een berging weer te klein en vaak onveilig. Met de toenemende verstedelijking van Nederland is opslaan in een garage in de wijk of in een auto niet altijd even veilig. Op een collectief met bedrijfsunits is er vaak een toegangshek, betere sociale controle en soms ook camerabeveiliging. Daarentegen is iedere unit individueel en heeft een eigen elektriciteitsmeter en dus een glasvezel aansluiting voor internet.

DataFiber Business Internet

Met Business Internet van DataFiber is er een passend antwoord op de behoefte aan internet. Iedereen (nou ja, bijna iedereen) heeft dagelijks behoefte aan internet. Dit kan voor bedrijfsmatig werken of bellen zijn maar ook een betrouwbare internetverbinding voor beveiliging of een camerasysteem. Met Business Internet van DataFiber bieden we dit aan als collectieve voorziening voor business units in samenwerking met projectontwikkelaars.

Afgelopen weken is DataFiber begonnen met het aanleggen van glasvezel voor de business unit projecten van o.a. Twins Investments. Hiervoor zijn alleen al in juni 4 verschillende locaties aangesloten op glasvezel, te weten Stael in Vlaardingen, Take-off in Berkel & Rodenrijs, Jade-2 in Bleiswijk en Wereldszicht in De Meern. Ook zijn er inmiddels gesprekken gaande met andere ontwikkelaars en partijen, zoals Maasstede en Glasnet Zoetermeer.

Volgens Wilco van der Wel van DataFiber passen projecten waarin business units gebouwd worden prima in de visie van DataFiber. Wij willen hoogwaardige oplossingen bieden voor een betaalbare prijs. Door dit in collectieve initiatieven te doen (samen met de projectontwikkelaars) kunnen we deze belofte ook waar maken. Wij geloven in wat we doen en werken dus niet met langdurige wurgcontracten. We bieden porfolio van internet en bijbehorende (Cloud) diensten, zoals telefonie, Microsoft 365, televisie enz. op basis van een maandcontract aan.

Bent u koper of huurder op een project van business units of bent u projectontwikkelaar, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen dan contact met u op.