Uncategorized

Business Units Zoetermeer

In Zoetermeer is DataFibermet Glasnet Zoetermeer (GnZ) een pilot gestart met glasvezel internet voor business units. Op collectieve basis wordt er glasvezel internet aangeboden voor nieuwe projecten met Business Units voor Van der Kooy – Edisonstraat, Jansen en De Jong – Aluminiumstraat en Covers Vastgoed – Newtonhof. Het streven is dat er bij oplevering van de panden een eigen glasvezel verbinding is. Door dit collectief aan te pakken in samenwerking met de ontwikkelaars krijgt men internet; sneller dan kabel en goedkoper dan gangbare glasvezelnetwerken.

Edisonstraat

Van der Kooy Vastgoed onderneemt in vastgoed en investeert en ontwikkelt commercieel vastgoed en woningen. Op de Edisonstraat (3) bouwde zij 20 hoogwaardige bedrijfsunits. De locatie ligt aan de rand van het bedrijventerrein Zoeterhage, nabij de woonwijken Seghwaert, Noordhove en Oosterheem. Alle business units die hier gerealiseerd worden hebben dus bij oplevering al een glasvezel kabel om snel een betrouwbare internet-verbinding te realiseren.

Alumiuniumstraat

Janssen de Jong is een landelijk opererende projectontwikkelaar met o.a. aandacht voor integriteit, kwaliteit en duurzaamheid. In Zoetermeer ontwikkelde men een project met 28 bedrijfsunits verdeeld over 2 gebouwen. De units zijn zeer energiezuinig, all-electric met diverse opties voor duurzaamheid.  Zo hebben alle units aan de Aluminiumstraat ook standaard een glasvezel kabel voor betaalbaar zakelijk internet.

Newtonhof

Covers Vastgoed bouwtaan de Newtonstraat in Zoetermeer 31 hoogwaardige bedrijfsunits en 6 garageboxen. Het project ligt centraall op bedrijventerrein Zoeterhage (o.a. Miss Etam, Bob’s Carwash, Bouwhof). Men is druk bezig met de ruwbouw van units die geschikt zijn voor diverse doeleinden, zoals: bedrijfs- en showroomruimte en/of kantoor. Ook hier krijgen alle 31 units direct al een glasvezelkabel  in de meterkasten.

Snel online

Al deze panden kunnen dus direct ook voorzien worden van een modem voordat de gebruiker de sleutel krijgt. En met 1 telefoontje wordt de klant dan 24 uur na aanmelding opgeleverd met internet, plus eventueel telefonie, televisie enz. Als u meer wil weten over deze projecten of als u een nieuwbouw project kent, neem dan contact met ons op: info@onfiber.nl.