Renswoude

Groot Overeem & Hooge hoek

De ontwikkeling van het bedrijventerrein De Hooge Hoek is eind 20e eeuw begonnen met aanpalend het later ontwikkelde Groot Overeem. De gemeente Renswoude wil met deze bedrijventerreinen ruimte bieden aan (vooral lokale) bedrijven om zich te vestigen en te kunnen groeien. Het plan Groot Overeem sluit aan op het bestaande bedrijventerrein De Hooge Hoek welke beiden toegankelijk zijn vanaf de rotonde op de Utrechtseweg. Ook zijn beiden prima toegankelijk via de digitale snelweg.

Daarbij is een snelle internetverbindingen tegenwoordig onmisbaar voor bijna ieder bedrijven. Glasvezel is daarbij extra interessant omdat het bij uitstek geschikt is om qua capaciteit verder te groeien. Samen met Brightfiber biedt OnFiber internet over een eigen glasvezel infrastructuur. Glasvezel is immers de ideale infrastructuur om snel en stabiel te kunnen werken, bellen en nog veel meer. Vooral de modulaire opbouw en schaalbaarheid maken van zakelijk glasvezel goede investering voor de toekomst van uw organisatie. Een paar voordelen van Zakelijk Glasvezel:

  • Ideaal voor online werken (in de Cloud)
  • Evenveel upload als download snelheid
  • Meerdere diensten over één verbinding
  • Capaciteit van 10 tot 1.000mbps past
  • Schaalbare oplossing maakt het ‘future-proof’
  • Met een uptime van 99,9% zeer betrouwbaar


Kosten glasvezel internet

Zowel de eenmalige als maandelijkse kosten van zakelijk glasvezel internet zijn afhankelijk van uw locatie. Elk project kent dus unieke glasvezel tarieven, welke zijn samengesteld uit vastrecht (gebruik infrastructuur) en diensten (digitale koppeling met het internet).

Voor meer informatie of een voorstel op maat [klik hier]