AANVRAAG THREADSCAN

Bent u online met een snelle internetverbinding, dan wilt u voorkomen dat de deur naar de digitale snelweg open staat. In samenwerking met het onafhankelijke ThreadStone geeft u de onderneming maximale veiligheidscontrole over systemen en apparaten die gekoppeld zijn aan internet. ThreadScan is een volledig geautomatiseerde scan, speciaal ontwikkeld voor het MKB. Wekelijks, maandelijks of elk kwartaal worden de systemen en toepassingen gecontroleerd, zodat deze optimaal beschermd zijn en blijven tegen cybercriminelen.

In samenwerking met Threadstone Cyber Security biedt OnFiber de mogelijk om uw website en/of bedrijfsnetwerk te scannen. Voor een klein bedrag per maand bent u verzekerd dat uw omgeving regelmatig automatisch gescand wordt op nieuwe bedreigingen. Kijk voor meer informatie op: https://onfiber.cyberstatus.nl/.”

ThreadStone helpt u – onafhankelijk – uw totale informatiebeveiliging in kaart te brengen en verbeteren. Hierbij wordt gekeken naar uw organisatie, beleid, mens en de techniek. ThreadStone is een onafhankelijke expert die voor grote en kleinere organisaties betrouwbare, praktische en betaalbare ‘cybersecurity’ oplossingen biedt. Sluit direct een abonnement online af: