Omdat het werkt

Trends zoals ‘Cloud Computing’ en ‘IoT’ maken het bedrijfsleven, overheid en onderwijs steeds meer afhankelijk van internet. Met zakelijk internet van OnFiber is uw organisatie altijd, snel en met de maximale beschikbaarheid online. En dit de basis voor de standaard toepassingen die u de mogelijkheid bieden betrouwbaar en veilig online te werken, bellen en meer…

OnFiber ziet dat internet steeds meer een noodzakelijke infrastructuur is, vergelijkbaar met water uit de kraan en stroom uit het stopcontact. Organisaties kunnen bijna niet meer zonder internet en de daaraan gerelateerde ICT. Daarom houden wij ons bezig met:

  • Collectief internet voor bedrijventerreinen en bedrijfspanden,
  • Advies over internet en Cloud toepassingen voor organisaties,
  • Cloud diensten, zoals telefonie, werkplekken en online back-up.

De Cloud biedt mogelijkheden die de bedrijfsvoering van een organisatie kunnen veranderen. En vooral op het gebied van ICT is het niet de techniek maar het businessmodel dat verandert. Maak gebruik van de innovatieve en voordelige oplossingen die voor handen zijn om op een dynamische, efficiënte wijze oplossingen ICT duurzaam in te zetten. OnFiber is opgezet door ervaren ICT-ondernemers met een hart voor de klant en passie voor techniek met een aantal belangrijke uitgangspunten:

  • Betaal voor de Cloud diensten die u gebruikt
  • Investeer in uw business en gebruik ICT als gereedschap
  • Geen ingewikkelde verhalen, zorgen dat het werkt

Als aanbieder van Cloud diensten zijn wij afhankelijk van goed, stabiel en betrouwbaar internet. Daarom bieden wij in heel Nederland internet oplossingen op maat. OnFiber werkt samen met haar partners aan het ontwerpen, realiseren en onderhouden van glasvezel aansluitingen en benodigde diensten. Dit doen we voor complete bedrijventerreinen, verzamelpanden en individuele klanten.

Daarnaast zijn er standaard Cloud diensten voor werkplek- automatisering, hosting, telefonie, Cloud storage, security scans, camera beveiliging enz. Deze diensten rekent u af per maand voor duidelijke kosten, met minimale investering en zonder lange contracten.

In ons glasvezel aanbod maken wij waar mogelijk gebruik van een open platform voor het aanbieden van een breed scala aan zakelijke diensten. Waarbij de basis Service Level Agreements standaard een continuïteit garandeert van 99,8% op jaarbasis. We bieden dus glasvezeldiensten in heel Nederland met snelheden tot 40 Gbps (eventueel redundant). En we maken gebruik van lokale initiatieven voor interessante constructies en/ of prijzen.

Met collectieve glasvezel projecten realiseren wij oplossingen die aansluiten op de specifieke situaties van een bedrijventerrein. Op basis van een initiële inventarisatie en berekening weten wij hoeveel abonnementen er nodig zijn. Als er voldoende aanmeldingen zijn gaan wij aan de gang. Kijk bij de projecten die wij doen en meld u aan via de website  [klik hier]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.