Alphen aan den Rijn

Diverse bedrijventerreinen op glasvezel AoF

Begin 2017 startte de voorbereidingen om een collectief glasvezel netwerk te realiseren op de bedrijventerreinen in Alphen aan den Rijn. Met een eigen lokaal initiatief (Alphen on Fiber) krijgen bedrijven en organisaties voor een betaalbaar bedrag snel en betrouwbaar internet. Daarbij zijn aanvullende diensten beschikbaar (VoIP, camera beveiliging en Office 365) of zijn bestaande online toepassingen nog beter te gebruiken. Begin april 2017 zette men de eerste schop in de grond en inmiddels zijn er zo’n 150 aansluitingen gereed.

Alphen aan den Rijn heeft dus een eigen glasvezel infrastructuur met Alphen on Fiber. En deze glasvezel ligt inmiddels op de terreinen Molenwetering, Rijnhaven, Hoorn en Heimanswetering. Samen met AoF biedt OnFiber snel en betrouwbaar internet waarmee u klaar bent voor de toekomst. Met gegarandeerde internetsnelheden werkt u optimaal online, belt u voordelig bellen met VoIP en kijkt u haarscherp televisie met IPtv. Zorg dat u ook verzekerd bent van constante kwaliteit en deel de snelheid niet meer met anderen door een eigen glasvezelaansluiting. Hierbij garanderen we de up- en downloadsnelheid.

Kosten glasvezel internet

Zowel de eenmalige als maandelijkse kosten van zakelijk glasvezel internet zijn afhankelijk van uw locatie. Elk project kent dus unieke glasvezel tarieven, welke zijn samengesteld uit vastrecht (gebruik infrastructuur) en diensten (digitale koppeling met het internet). Hieronder vindt u de maandelijkse kosten voor deze locatie.

Voor meer informatie of een aanbieding op maat [klik hier]

Nieuws Alphen on Fiber

Is er al Eurofiber

Eurofiber heeft een van de grootste glasvezel netwerken van Nederland. Samen met OnFiber is een campagne gestart om efficienter internet aan te bieden voor partijen. Kijk hier of uw pand bijvoorbeeld al aangesloten is of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Veilig bedrijventerrein

Smart Business Parc is het nieuwe collectieve beveiligen als een alternatief voor het (digitale) ‘rondje om de kerk’. Smart Business Parc maakt onzichtbare informatie zichtbaar waardoor men naast registeren ook tijdig kan acteren!
Uitfasering ISDN

Uitfasering ISDN

Uitfasering ISDN diensten per 1 september 2019 door KPN gestart. Bestaande ADSL (ISDN) en ADSL2+ (ISDN) verbindingen moeten migreren !
NFON lanceert Cloudya

NFON lanceert Cloudya

Cloudya; communiceren met browser, desktop app, mobiele app of bureautelefoon met één login