Back-up Cloud

Steeds vaker slaan we bedrijfsdata online op met iCloud, Office 365, Dropbox enz. Dit is prima, maar online opslag is géén back-up. Met Back-up Cloud maakt u automatische back-ups en is een individuele bestand of e-mail terug te halen, naast het herstellen van een volledige server.

Met de Back-up Cloud maken we een back-up op verschillende niveaus in één online systeem (fysieke servers, virtuele servers, werkstations en bestanden). Ook bent u beveiligd met (meerdere) beveiligingsmaatregelen. Zo versleutelen we data het met AES-256 encryptie voordat dit over een beveiligde SSL-verbinding naar een gecertificeerd datacenter gaat.

Zorg voor een back-up in de Cloud, waardoor bestanden bij een kleine calamiteit, zoals een kapotte harde schijf, razendsnel hersteld zijn. En zijn de problemen groter? Dan is de data altijd nog veilig opgeslagen in een beveiligde datacenter.

En als door een calamiteit data niet meer beschikbaar is stopt of vertraagd het werk en gaat kostbare tijd verloren. Met een goede (Cloud) back-up oplossing bent u snel weer aan het werk en is het niet nodig zaken opnieuw te doen.

Betrouwbare back-up en snelle restore

  • Back-up en herstel van bestanden, mappen en systemen
  • Meer dan 50% van de bedrijven verliest data in de Cloud en is niet goed beveiligd
  • Sla gegevens op in de Cloud met voldoende beveiliging
  • Bespaar tijd en ruimte met back-up van gewijzigde bestanden
  • Snel herstellen van complete systemen en individuele bestanden
  • Back-up van mail(box) en bestand als los item zoeken en terugzetten