Bedrijventerrein Dierenstein is een levendig terrein met weinig leegstand. Qua branche zijn op Dierenstein voornamelijk transportondernemingen, handelsbedrijven, aannemers en bedrijfswagen servicebedrijven gevestigd. De afgelopen jaren hebben er diverse verbeteringen plaatsgevonden. Daarbij is aangegeven om in gezamenlijk overleg tussen de lokale ondernemers en de gemeente de revitalisering op te starten. Los hiervan wil het OnFiber initiatief een steentje bijdragen door in samenwerking met Spring Housing internet via straalzenders aan te bieden.

Ook voor de bedrijven in Barendrecht is internet is steeds belangrijker en bijna onmisbaar; vergelijkbaar met water uit de kraan en stroom uit het stopcontact. Samen met SPRING! en Brightfiber biedt OnFiber internet voor alle bedrijven op Dierenstein. Met glasvezel en straalzenders is zowel snel, betrouwbaar als ook betaalbaar zakelijk internet beschikbaar voor iedereen op uw bedrijventerrein.

Met een straalzender vanaf SPRING! op het Zuideinde heeft u binnen 2 weken een snelle en betaalbare internet verbinding op uw locatie. En dus direct online browsen en werken. Abonnementen hebben een looptijd van 12 maanden waarna u vrij bent te kiezen.

En er is ook een lokaal glasvezel netwerk met een uniek open karakter. Glasvezel biedt u betrouwbaar en stabiel internet en de ideale oplossing voor online werken, bellen enz. per maand bepaalt u zelf welke diensten nodig zijn.

BARENDRECHT (DIERENSTEIN & VAANPARK 2/3/4)

STRAALZENDER* 10mbps 25mbps 50mbps 100mbps 200mbps
Per maand (incl. bruikleen ontvanger) € 60,00 € 75,00 € 95,00 € 125,00
           
GLASVEZEL INTERNET* 10mbps   50mbps 100mbps 200mbps
Per maand (1:1 – Premium) € 99,00   € 150,00 € 190,00 € 290,00
Prijzen excl. BTW en standaard aansluiting onder voorbehoud van acceptatie door OnFiber BV
OnFiber behoudt zich alle rechten voor en prijzen kunnen per situatie verschillen
Eenmalige kosten plaatsen straalzender €395,00 en aanleg glasvezel €595,00

Laatste Nieuws

Nieuwe actie in Barendrecht

Internet is steeds belangrijker voor bedrijven, bijna onmisbaar en vergelijkbaar met water uit de kraan en stroom uit het stopcontact. Samen met Brightfiber biedt OnFiber glasvezel internet voor bedrijven op Dierenstein en Vaanpark 2, 3 en 4. En bedrijven op Dierenstein kunnen i.s.m.SPRING! ook kiezen voor een straalzender. Met glasvezel en straalzenders is zowel snel, betrouwbaar als ook betaalbaar zakelijk internet beschikbaar voor iedereen op uw bedrijventerrein. Glasvezel en straalzender Er is een lokaal glasvezel netwerk met een uniek open karakter.  Glasvezel biedt u betrouwbaar en stabiel internet en de ideale oplossing voor online werken, bellen enz. per maand bepaalt u zelf welke diensten nodig zijn. Alles tegen zeer betaalbare… Lees meer

Lees verder
Collectieve beveiliging

Collectieve beveiliging

Smart Business Parc maakt onzichtbare informatie zichtbaar. Qua beveiliging dus niet meer alleen registeren, maar ook tijdig acteren!

Lees verder
Uitfasering ISDN

Uitfasering ISDN

Uitfasering ISDN diensten per 1 september 2019 door KPN gestart. Bestaande ADSL (ISDN) en ADSL2+ (ISDN) verbindingen moeten migreren !

Lees verder
NFON lanceert Cloudya

NFON lanceert Cloudya

Cloudya; communiceren met browser, desktop app, mobiele app of bureautelefoon met één login

Lees verder
Camera in beeld

Camera in beeld

Met 'camera in beeld’ wil de politie graag weten wie camera’s heeft en waar deze hangen

Lees verder
Straalzender, lekker snel

Straalzender, lekker snel

Snel internet aanleggen, ook voor tijdelijk gebruik en afgelegen gebieden

Lees verder
Einde tijdperk ISDN

Einde tijdperk ISDN

VoIP maximaal flexibel en optimaal bereikbaar en betaal per maand

Lees verder
Self-service OneDrive

Self-service OneDrive

OneDrive for Business Files Restore; zelf bestanden of volledige OneDrive herstellen

Lees verder
Veilig met Office 365

Veilig met Office 365

Cybersecurity is hot en ook met Office 365 zijn we hier continue alert op

Lees verder