Barendrecht

op Dierenstein, Bijdorp en Vaanpark 2, 3 en 4

Net als stroom uit een stopcontact en water uit de kraan is internet steeds belangrijker en bijna onmisbaar. Samen met Brightfiber biedt OnFiber glasvezel internet voor bedrijven op Dierenstein, Bijdorp en Vaanpark 2, 3 en 4. En i.s.m. SPRING! hebben we voor bedrijven op Dierenstein ook al een straalzender staan. Met glasvezel en straalzenders is zowel snel, betrouwbaar als ook betaalbaar zakelijk internet beschikbaar voor iedereen op uw bedrijventerrein.

Er is een lokaal glasvezel netwerk met een uniek open karakter. Glasvezel biedt u betrouwbaar en stabiel internet en de ideale oplossing voor online werken, bellen enz. per maand bepaalt u zelf welke diensten nodig zijn. Alles tegen zeer betaalbare eenmalige en maandelijkse kosten.

Voor bedrijven in Dierenstein is er met een straalzender vanaf SPRING! op het Zuideinde binnen 2 weken een snelle en betaalbare internet verbinding op uw locatie. En dus direct online browsen en werken. Abonnementen voor straalzenders hebben een looptijd van 12 maanden waarna u vrij bent te kiezen.

Uw voordelen

  • Binnen 2 weken online met internet via straalzenders of 8 weken voor uw eigen glasvezel
  • Betaalbaar instappen met een duidelijk en betaalbaar maandabonnement
  • Een 1:1 verbinding met snelheden (up-/ download gelijk) van 10 tot 10.000 mbps
  • Optimaal en veilig uw eigen verbinding en dus niet delen met de mogelijkheid voor meerdere IP adressen
  • Internet met open karakter geeft de vrijheid om zelf uw provider en ICT leverancier te kiezen
  • Zekerheid met 99,8% uptime garantie en 24×7 helpdesk
  • Zelf per maand diensten kiezen die u nodig heeft, zoals telefonie, online werken, camerabeveiliging, PIN enz.
  • Eén aansluiting voor meerdere diensten en kies zelf de toepassingen kiezen die u nodig heeft
Vraag meer informatie aan of een aanbieding op maat [Klik hier]

Laatste Nieuws

Campagne Barendrecht

Campagne Barendrecht

OnFiber is een nieuwe actie gestart in Barendrecht. I.s.m. Brightfiber en SPRING! bieden we oplossingen voor iedereen. Zo ligt er op Vaanpark 2, 3, 4 en Dierenstein al een glasvezel netwerk waar organisaties direct op kunnen aansluiten

Lees verder

Is er al Eurofiber

Eurofiber heeft een van de grootste glasvezel netwerken van Nederland. Samen met OnFiber is een campagne gestart om efficienter internet aan te bieden voor partijen. Kijk hier of uw pand bijvoorbeeld al aangesloten is of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Lees verder

Veilig bedrijventerrein

Smart Business Parc is het nieuwe collectieve beveiligen als een alternatief voor het (digitale) ‘rondje om de kerk’. Smart Business Parc maakt onzichtbare informatie zichtbaar waardoor men naast registeren ook tijdig kan acteren!

Lees verder
Uitfasering ISDN

Uitfasering ISDN

Uitfasering ISDN diensten per 1 september 2019 door KPN gestart. Bestaande ADSL (ISDN) en ADSL2+ (ISDN) verbindingen moeten migreren !

Lees verder
NFON lanceert Cloudya

NFON lanceert Cloudya

Cloudya; communiceren met browser, desktop app, mobiele app of bureautelefoon met één login

Lees verder