Wijchen-Oost

In 2019 kunnen bedrijven op Wijchen-Oost gratis aangesloten worden op glasvezel. Met scherpe tarieven voor 10 – 1000mbps internet!

Ook op bedrijventerrein Wijchen Oost (Bijsterhuizen) voorziet OnFiber bedrijven van internet op het aanwezige glasvezel netwerk van Networks4all. Met deze infrastructuur kan OnFiber de gevestigde bedrijven een zeer stabiele en snelle glasvezel verbinding aanbieden met 10, 50, 100, 250mbps (en hogere) down- en upload. In samenwerking met Networks4all hebben wij een actie afgestemd met parkmanagement om een bijdrage leveren aan het behalen van de doelstelling van goede (digitale) bereikbaarheid.

OnFiber doet regelmatig acties om met collectieve inspanning de aansluitkosten en maandelijkse lasten zo laag mogelijk te krijgen. Standaard zijn de kosten voor een enkelvoudige aansluiting bij Networks4 all €1.750,00 euro maar tot 31/03/2019 sluiten wij bedrijven kosteloos aan (max. 25 meter vanaf de hoofdlus). En de maandelijkse kosten zijn goed betaalbaar voor een 1:1 glasvezel verbinding met gelijke up-/download voorzien in prima internet voor werken, bellen en andere behoeften die een organisatie heeft.

(Eenmalige aansluitkosten verschillen per locatie, neem contact op met OnFiber voor uw aansluiting: info@onfiber.nl)


LAATSTE NIEUWS

Wijchen-Oost

In 2019 kunnen bedrijven op Wijchen-Oost gratis aangesloten worden op glasvezel. Met scherpe tarieven voor 10 - 1000mbps internet!

NFON lanceert Cloudya

Cloudya; communiceren met browser, desktop app, mobiele app of bureautelefoon met één login

Risico in processoren

Wees alert: kwetsbaarheden geconstateerd in computer-processoren

MKB Cybersecurity

Ondernemers onderschatten de risico’s van cybercriminaliteit

Gratis CyberStatus rapport

In samenwerking met Threadstone Cybersecurity bieden wij bedrijven die kiezen voor zakelijk internet van OnFiber een gratis CyberStatus Scan van hun internet aansluiting.