Wijchen-Oost

In 2019 kunnen bedrijven op Wijchen-Oost gratis aangesloten worden op glasvezel. Met scherpe tarieven voor 10 – 1000mbps internet!

Ook op bedrijventerrein Wijchen-Oost voorziet OnFiber bedrijven van internet op het aanwezige glasvezel netwerk van Networks4all. Met deze infrastructuur kan OnFiber de gevestigde bedrijven een stabiele en snelle glasvezel verbinding aanbieden met 10, 50, 100, 250mbps (of meer) down- en upload.

In samenwerking met Networks4all is een actie afgestemd met parkmanagement om een bijdrage leveren aan het behalen van de doelstelling van goede (digitale) bereikbaarheid. Mede daarom is OnFiber ook betrokken bij de discussie over “Hoe maken we bedrijventerrein Oost toekomstbestendig?” 

Om hier een bijdrage aan te leveren doen we een tijdelijk actie met zo laag mogelijke aansluitkosten en maandelijkse lasten. Standaard zijn de kosten voor een enkelvoudige aansluiting bij Networks4 all €1.750,00 euro maar tot 31/03/2019 sluiten we bedrijven kosteloos aan (max. 25 meter vanaf de hoofdlus). En de maandelijkse kosten zijn goed betaalbaar voor een 1:1 glasvezel verbinding met gelijke up-/download voorzien in prima internet voor werken, bellen en andere behoeften die een organisatie heeft.

U betaalt vastrecht om aangesloten te worden op de glasvezel kabel van Networks4all. En om hier gebruik van te maken heeft u (IP) diensten nodig.

VASTRECHT 10mbps 50mbps 100mbps 250mbps meer
Kosten (per maand): € 99,00 €149,00 €169,00 €299,00 contact
Meer informatie zakelijk internet

LAATSTE NIEUWS

NFON lanceert Cloudya

Cloudya; communiceren met browser, desktop app, mobiele app of bureautelefoon met één login

Open brief gemeente Wijchen

Bedrijvenverenigingen Bijsterhuizen en Wijchen Oost schreven een open brief aan de onderhandelaars van de gemeente.

Wijchen-Oost

In 2019 kunnen bedrijven op Wijchen-Oost gratis aangesloten worden op glasvezel. Met scherpe tarieven voor 10 - 1000mbps internet!

Risico in processoren

Wees alert: kwetsbaarheden geconstateerd in computer-processoren