x cloud diensten

Als organisatie ligt de focus op wat belangrijk is om de dingen gedaan te krijgen. Een voordeel van Cloud Computing is de zekerheid dat informatie en systemen beschikbaar en toegankelijk zijn. En met de Cloud ben je niet meer gebonden aan kantoor, maar kan men waar en wanneer u dat wil bij bedrijfsinformatie. Bovendien biedt de Cloud economische mogelijkheden en zonder langdurige contracten en snel aan te passen op de behoefte. Investeer bij voorkeur in uw eigen bedrijfsactiviteiten en zorg dat de benodigde ICT-middelen schaalbaar zijn. Daarom biedt OnFiber u deze Cloud diensten.


Klik en vraag direct internet aan

Snel/ betrouwbaar Internet

Maak gebruik van een stabiel netwerk met snelle verbindingen en kies de Cloud diensten die in omvang en functionaliteit bij u passen. Wij bieden internet voor bedrijventerreinen, bedrijfspanden en individuele organisaties. Op basis van glasvezel en straalzender bieden wij u een betrouwbare internet faciliteit die als organisatie vereist is om te kunnen functioneren.


Registreer zelf uw domeinnaam regel de hosting van uw website

Hosting & Domeinnaam

Een domeinnaam registreer eenvoudig en binnen enkele seconden een domein voor uw bedrijf of activiteit. En kies eventueel gelijk voor hosting van uw website of server capaciteit. Stel dit flexibel samen op basis van uw behoefte met een online platform dat zekerheid en veiligheid geeft. Voor een paar euro per maand is uw bedrijf of activiteit goed te vinden op internet.


Vraag wat nodig is om te besparen op telefonie

Cloud Telefonie

Cloud telefonie VoIP is niet alleen goedkoop maar ook betrouwbaar bellen via internet. Met telefonie als dienst heeft iedereen de laatste functies, zonder traditionele telefooncentrale. Bepaal zelf welke functies en hoeveel gebruikers nodig zijn en reken per maand af wat nodig is. Doorschakeling naar uw mobiel is zo gedaan en alles zonder contract.


Werken doen we al lang niet meer alleen op kantoor, vraag een offerte

Office 365

Gebruik de vertrouwde programma’s van Microsoft Office 365 op je werkplek, thuis of onderweg. Maak gebruik van de toepassingen en informatie waar en wanneer deze nodig is. Bestanden staan online opgeslagen en zijn te delen met anderen om samen te werken. Maar ook een lokale kopie neemt u zelf mee op uw laptop, tablet of smartphone.


Als je online bent doe dat dan ook veilig

Cybersecurity

Informatiebeveiliging is een continue proces, omdat hackers constant nieuwe manieren bedenken om systemen binnen te dringen. In combinatie met nieuw wetgeving (AVG/ GDPR) en procedures zijn passende maatregelen nodig. Ook hackers en cybercriminelen worden steeds handiger, dus controleer regelmatig online uw systemen op mogelijke kwetsbaarheden.


Standaard en maatwerkoplossingen voor camera beveiliging

Objectbeveiliging

Beveilig het bedrijventerrein, uw bedrijf en eigendommen op afstand met camera’s. Deze zekerheid vraagt om kwaliteit, zodat eventuele indringers of vandalen goed op beeld staan. Continue of alleen bij beweging leggen we beelden glashelder vast met de modernste IP-camera’s voor registratie op locatie of in de Cloud. Objectbeveiliging geeft een veilig en ook een gerust gevoel. 


Terreinbeveiliging die onzichtbare informatie zichtbaar maakt

Terrein-beveiliging

Smart Business Parc staat voor innovatieve, kwalitatieve en effectieve beveiliging van het bedrijvenpark tegen lagere kosten. De oorsprong ligt bij de kennisinstelling The Hague Security Delta voor diverse PPS (Publiek Private Samenwerking) initiatieven waardoor nieuwe innovaties snel kunnen worden toegevoegd. SBP vergroot weerbaarheid, waarde van onroerend en het versterkt het imago en het vestigingsklimaat.