Cloud diensten

Cloud Computing geeft mensen het voordeel om hun data en applicaties sneller te benaderen met meer flexibiliteit. Het maakt de ICT beter beheersbaarheid en betekent minder onderhoud voor de eigen organisatie. Dit scheelt kosten en gebruikers kunnen hun gegevens gebruiken en delen zolang ze verbonden zijn en die basis zien wij als zakelijk internet.

Via consistente online platforms in de Cloud voegt u capaciteit (gebruikers) toe als dat nodig is. U betaalt alleen voor de toepassingen en de aantallen die u gebruikt. Daarentegen investeren de leveranciers van deze diensten doorlopend in updates en beveiliging. Daarbij helpt een slimme organisatie ook medewerkers om slimmer te werken. Verhoog de productiviteit, stroomlijn productieprocessen en krijg nieuwe inzichten met de beschikbare middelen.

Cloud diensten zijn in te zetten voor bedrijf- of branche-specifieke toepassingen en OnFiber ondersteunt dit met standaard applicaties voor uw kantooromgeving. En Cloud diensten kunnen u helpen met het aantrekken van nieuwe klanten, proactieve klantenbinding en verbeteren service. Deze oplossingen bieden we met maar ook los van ons stabiel, snel en betaalbaar internet voor bedrijventerreinen, bedrijfspanden en individuele organisaties.

Voordelen Cloud Computing:

  • Mensen kunnen hun gewenste gegevens en toepassingen raadplegen, ongeacht wat ze zijn en welk apparaat ze gebruiken, zowel telefonie als automatisering (ICT).
  • Door virtualisatie kunnen server(capaciteit) en toepassingen worden gedeeld. Het beheer van gegevens is geavanceerde en veilige datacentra dat de toegankelijkheid en betrouwbaarheid van uw bedrijfsinformatie verbetert.
  • Onderhoud voor de gebruiker is eenvoudiger omdat Cloud applicaties op elk apparaat toegankelijk zijn en niet op het apparaat worden ge├»nstalleerd.
  • Betaal voor gebruik en win flexibiliteit met een modulaire service in plaats investeringen in apparatuur en software die al verouderd is wanneer het eerste jaar is afgelopen.