Cloud diensten

De vrijheid en flexibiliteit van Cloud diensten

Cloud Computing laat data en applicaties sneller benaderen en met meer flexibiliteit. Het maakt de ICT beter beheersbaar en betekent minder ICT middelen en onderhoud. Dit scheelt kosten en gebruikers hebben altijd en overal als ze willen toegang krijgen tot hun gegevens.

De Cloud (internet) biedt mogelijkheden die de bedrijfsvoering van een organisatie kunnen veranderen. En Cloud Computing maakt automatisering steeds eenvoudiger en sneller voor organisaties. Daarbij is internet is steeds beter vergelijkbaar met water uit de kraan en stroom uit het stopcontact.

Via betrouwbare online Cloud diensten voegt u capaciteit (gebruikers) toe als dat nodig is. Dit betekent financiƫle voordelen, zoals geen langdurige contracten en alleen betalen voor toepassingen en aantallen die nodig zijn. Verhoog de productiviteit, stroomlijn processen en krijg nieuwe inzichten met de beschikbare middelen. Wij helpen organisaties met standaard applicaties voor de kantooromgeving. Deze Cloud diensten helpen u met het aantrekken van nieuwe klanten, verbeteren van service enz.

Als organisatie ligt de focus op wat belangrijk is om de dingen gedaan te krijgen. Een voordeel van Cloud Computing is de zekerheid dat informatie en systemen beschikbaar en toegankelijk zijn. En via de Cloud ben je niet meer gebonden aan kantoor, maar kan men waar en wanneer u dat wil bij bedrijfsinformatie. Investeer in uw eigen bedrijfsactiviteiten en zorg dat de benodigde ICT-middelen gewoon beschikbaar zijn.

Organisaties kunnen bijna niet meer zonder internet en de daaraan gerelateerde ICT. Daarom adviseren wij u graag over Cloud toepassingen voor organisaties, zoals: telefonie, werkplekken, beveiliging en back-up.