Datafiber Housing

Uw ICT is onze zorg! Sinds de oprichting in 2005 garanderen wij onze klanten optimale beschikbaarheid, en een veilig onderkomen voor hun ICT diensten. Ons eigen datacenter in Zoetermeer biedt hoogwaardige co-locatie diensten. Hier verhuren wij ‘rack-space’ voorzien van alle voorzieningen die nodig zijn om uw apparatuur 24/7/365 online te houden.

Kies flexibel de hoeveelheid rackspace die bij u past

Alle belangrijke voorzieningen zoals koeling, energievoorziening, noodstroom en UPS-systemen zijn volledig op elkaar afgestemd en dubbel uitgevoerd (incl. back-up generator). In combinatie met continue proactief meedenken, betekent dit dat uw apparatuur op een optimale en kosten efficiënte wijze is ondergebracht. Wij bieden u een betrouwbare en veerkrachtige hosting-omgeving waar u 24×7 terecht kunt.

En u wordt betaalbaar en netwerk onafhankelijk ontsloten met redundante verbindingen, via, R-ix, Nikef, NL-ix, AMS-IX en meer. Het kiezen van een geschikte co-locatie partner is altijd een moeilijke keuze. Wat maakt ons nu betere match voor uw bedrijf?