Zakelijk internet

Betrouwbaar en betaalbaar internet als basis

Snel, sneller, snelst! Ons zakelijk glasvezel internet is een van de betrouwbaarste van Europa en met snelheden vanaf 10 Megabit/s tot meer dan 20 Gigabit/s ook een van de snelste! Internet niet meer weg te denken en de basis van de economie; vergelijk het met water uit de kraan of stroom uit het stopcontact.

Zakelijk Internet neemt een steeds belangrijkere rol in voor bedrijfsleven, de overheid, en het onderwijs. Samen met de opkomst van trends, zoals Cloud computing, streaming media en IoT wordt de vraag naar razendsnel zakelijk internet en vooral betrouwbaar internet steeds groter. Met zakelijk internet via glasvezel van Datafiber is uw organisatie snel en met maximale beschikbaarheid online.  

Met een landelijk dekkend glasvezelnetwerk zijn wij in staat om binnen een groot gedeelte van Nederland zakelijk internet te realiseren van 10 Megabit tot meer dan 20 Gigabit per seconde, en zijn we een van de snelste glasvezel providers van Europa. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om met straalzenders en stabiel zakelijk internet aan te bieden op locaties waar glasvezel niet beschikbaar of te kostbaar is. 

Op tal van locaties in Nederland hebben we toegang een regionaal glasvezelnetwerk, of maken wij gebruik van cooperatieve netwerken. Dit doen we o.a. in: Zoetermeer (Glasnet Zoetermeer), Vlaardingen (Glasnet Groot Vettenoord), Tilburg (Glasnet Kraaiven), Sittard (Datafiber Sittard), Heemskerk (Glasnet Heemskerk), Rotterdam (Glasnet RTHA) en tal van andere locaties.

Wij geloven in snel en duidelijk contact! Daarom is onze helpdesk voor klanten gratis 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar!