Den Haag

Centrum (Museumkwartier/ Haagsche Bluf)

Relaties van OnFiber exploiteren meerdere locaties in de ‘Haagse binnenstad’ en zien daarbij een toenemende behoefte aan glasvezel internet. Door dit gezamenlijk te doen profiteert iedereen en daarom combineert OnFiber initiatieven tot collectieve kansen waar diverse ondernemers en instanties in de Haagse binnenstad iets aan hebben.

Museumkwartier

Het Museumkwartier is het gebied dat ligt tussen de Hofvijver, het Binnenhof en het Lange Voorhout en heeft sinds 2016 officieel deze naam gekregen. De gemeente en ondernemers willen gebruikers en eigenaren faciliteren in tijdloos en prettig werken en wonen. En kan alleen in een omgeving die past bij de wensen van vandaag.

Zo renoveert en renoveerde Maasstede Vastgoed diverse monumentale kantoorpanden in het Museumkwartier in Den Haag. In deze rijksmonumenten past men o.a. slimme technologie toe zodat deze duurzaam zijn en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Op de hoek van het Lange Voorhout en de Kneuterdijk bouwde men een voormalig bankgebouw om tot kantoor-, horeca- en woonruimte. Ook het kantoor van Maasstede is in een van deze prachtige monumentale Haagse panden gevestigd.

Haagsche Bluf

In het centrum van Den Haag treedt men een soort hofje binnen en komt uit op een binnenplein met winkels, een terrasje en een oude Franse fontein. De Haagsche Bluf is door Geste Groep ontwikkeld op de plaats waar in Den Haag de voormalige Pasadenha Passage stond. Op het plein van de Haagsche Bluf zijn een aantal gekopieerde gevels te vinden met daartussen contrasterende glasgevels. Vier jaar lang hebben ambachtslieden gewerkt om minutieuze details aan de gevels aan te brengen.

Onlans is aangekondigd dat het winkelgebied Haagsche Bluf verder gaat vernieuwen. Hiervoor wordt geïnvesteerd in een kleinschalig (boektiek) hotel met 57 kamers, een bar en een restaurant. Bovendien zijn er plannen voor een ‘food-market’ met verschillende stands waar men eten kan bestellen. Deze impuls maakt van dit deel van de binnenstad weer een bijzondere plek waar je geweest moet zijn!

Over internet

Voldoende en stabiel internet is dan ook een ‘must’ voor organisaties En bij al deze innovatieve ontwikkelingen in de Haagse binnenstad is internet net zo noodzakelijk als water uit de kraan en stroom uit het stopcontact. Glasvezel kan alles tegelijk: online werken, bellen, internetten, e-mailen en tv kijken (op een echte televisie of tablet). Door deze toepassingen, die ons leven leuker en makkelijker maken, groeit het dataverkeer erg hard.

De ervaring leert dat het bundelen van krachten voor glasvezel internet echt werkt. Profiteer van snel internet tegen een scherpe prijs en behoudt de kwaliteit, veiligheid en de dienstverlening. Elke locatie kent unieke glasvezel tarieven die samengesteld zijn uit vastrecht (infrastructuur) en diensten (koppeling met internet). In de binnenstad van Den Haag werken wij samen met partijen zoals Maasstede en Geste Vastgoed om collectief glasvezel internet aan te kunnen bieden.

Voor meer informatie of een aanbieding op maat voor zakelijk internet [klik hier]