Maak gebruik van een stabiel netwerk met snelle verbinding en kies de Cloud diensten in die in omvang en functionaliteit bij u passen. Wij bieden internet voor bedrijventerreinen, bedrijfspanden en individuele organisaties. Denk ook aan stabiliteit en beschikbaarheid, naast betaalbare snelheid.

Steeds meer organisaties zijn afhankelijk van snel en vooral betrouwbaar internet en zoeken een betaalbare oplossing. Op bedrijventerreinen is dit soms niet aanwezig of de kosten zijn erg hoog. OnFiber biedt per bedrijventerrein, gemeente of bedrijfs-verzamel-pand een oplossing. OnFiber zorgt voor betrouwbaar internet en maakt dit financieel haalbaar. Met een open netwerk kiest u zelf uw diensten op glasvezel of straalzenders. Denk aan diensten, zoals: online back-up, VoIP telefonie, Cloud Computing, (camera) beveiliging en meer.

Bestel snel internet

Klik op de logo’s om voor meer informatie en online te bestellen.

Glasvezel

Straalzenders

Betrouwbaar

Een goed werkend en betrouwbaar netwerk voor internet is voor organisaties essentieel om de werkzaamheden efficiënt en effectief te verrichten. Samen met onze partners hebben we jarenlange ervaring en expertise leveren wij netwerken die stabiel en betrouwbaar zijn. OnFiber biedt een veilige en betrouwbare verbindingen, die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen en 24x beheerd worden voor optimale zekerheid, zowel via een glasvezel kabel en straalzender.

Open

Open glasvezel internet houdt in dat u volledig zelf kunt bepalen van welke dienstenaanbieders u gebruik maakt en welke diensten u afneemt. En u kan zelf de bandbreedte verdelen over diverse diensten. Zo heeft u controle over wat u afneemt, van wie en tegen welke prijs. Wij bieden u dus glasvezel internet, maar kunnen u ook optioneel andere diensten aanbieden, maar dit is een optie. U kunt ook diensten van andere partij af te nemen.

Snel

Niets is sneller dan het licht en omdat glasvezel gericht licht kan transporteren is dit hét medium bij uitstek om ultrasnel dataverkeer te genereren. Snel, sneller, snelst! Zakelijk glasvezel internet met snelheden vanaf 10Mbps tot meer dan 20Gbps behoren onze glasvezelnetwerken tot de snelste van Europa! Met OnFiber bieden we glasvezel internet, dus sneller dan kabel en goedkoper dan andere glasvezelnetwerken.