Steeds meer organisaties zijn afhankelijk van snel en vooral betrouwbaar internet en kiezen voor glasvezel internet. Op bedrijventerreinen is dit soms niet aanwezig of zijn de kosten erg hoog. OnFiber biedt per bedrijventerrein, gemeente of bedrijfs-verzamel-pand een oplossing. OnFiber zorgt voor snel internet via glasvezel en maakt dit financieel haalbaar. Met een open verbinding kiest u zelf de diensten op glasvezel internet, zoals online back-up, telefonie, security, Cloud Computing en meer. Door het per bedrijventerrein te doen staat u sterk met uw buren, maar deelt u de verbinding niet.

Betrouwbaar

Een goed werkend en betrouwbaar netwerk voor glasvezel internet is voor organisaties essentieel om de werkzaamheden efficiënt en effectief te verrichten. Samen met onze partners hebben we jarenlange ervaring en expertise leveren wij netwerken die stabiel en betrouwbaar zijn. OnFiber biedt een veilige en betrouwbare verbindingen, die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen en 24x beheerd worden voor optimale zekerheid.

Open

Open glasvezel internet houdt in dat u volledig zelf kunt bepalen van welke dienstenaanbieders u gebruik maakt en welke diensten u afneemt. En u kan zelf de bandbreedte verdelen over diverse diensten. Zo heeft u controle over wat u afneemt, van wie en tegen welke prijs. Wij bieden u dus glasvezel internet, maar kunnen u ook optioneel andere diensten aanbieden, maar dit is een optie. U kunt ook diensten van andere partij af te nemen.

Snel

Niets is sneller dan het licht en omdat glasvezel gericht licht kan transporteren is dit hét medium bij uitstek om ultrasnel dataverkeer te genereren. Snel, sneller, snelst! Zakelijk glasvezel internet met snelheden vanaf 10Mbps tot meer dan 20Gbps behoren onze glasvezelnetwerken tot de snelste van Europa! Met OnFiber bieden we glasvezel internet, dus sneller dan kabel en goedkoper dan andere glasvezelnetwerken.

Bestel