Goedereede – Goeree Overflakkee

Met meer dan 180 leden behartigt Ondernemersvereniging Goedereede de belangen van haar leden te Stellendam, Goedereede en Ouddorp. En als vereniging zijn er reeds diverse initiatieven opgezet en uitgevoerd en met het collectief van bedrijven streeft zij er ook naar om gezamenlijk met de collega ondernemers commercieel voordeel te behalen. Ook op Goeree-Overflakkee ziet OVG dat internet net zo belangrijk is geworden als gas, water en energie en daarom ondersteunt zij het initiatief van Goeree OnFiber.

Goeree OnFiber

Voldoende en stabiel internet is ‘een must’ voor organisaties om bij te blijven met online werken, EDI, telefonie enz. OnFiber wil een open glasvezelnetwerk aanleggen, speciaal voor ondernemend Nederland. Sneller dan kabel en goedkoper dan gangbare glasvezelnetwerken, de verbinding niet delen met anderen en zelf kiezen welke diensten u afneemt. Geen zin om zelf te kiezen? Dat begrijpen we, dus geven we graag advies.

Meer informatie zakelijk internet

Laatste nieuws

NFON lanceert Cloudya

Cloudya; communiceren met browser, desktop app, mobiele app of bureautelefoon met één login

Risico in processoren

Wees alert: kwetsbaarheden geconstateerd in computer-processoren

MKB Cybersecurity

Ondernemers onderschatten de risico’s van cybercriminaliteit

Gratis CyberStatus rapport

In samenwerking met Threadstone Cybersecurity bieden wij bedrijven die kiezen voor zakelijk internet van OnFiber een gratis CyberStatus Scan van hun internet aansluiting.