Haelen (Windmolenbos)

In 2015 is de basis voor een glasvezel netwerk aangelegd op bedrijven-terrein Windmolenbos (incl. Windmolenbosweg). Uiteindelijk is hier echter minimaal aandacht aan besteed. OnFiber heeft deze handschoen opgepakt en start een vernieuwd collectief. In overleg met de eigenaar Networks4all is daarom besloten bedrijven tijdelijk de mogelijkheid te bieden om alsnog kosteloos aan te sluiten op het moderne glasvezelnetwerk.

In Haelen biedt OnFiber daarbij haar diensten aan op het netwerk van Networks4all dat belicht wordt door de netbeheerder CrossNetworks. Inmiddels is er goed contact met diverse ondernemers en als we voor de einddatum meer dan 5 deelnemers op het terrein hebben verdubbelen we de snelheid. De eerste 5 zijn binnen en wie is de ‘verdubbelaar’?

Kosten Glasvezel internet

Zowel de eenmalige als maandelijkse kosten van zakelijk glasvezel internet zijn afhankelijk van uw locatie. Elk project kent dus unieke glasvezel tarieven, welke zijn samengesteld uit vastrecht (gebruik infrastructuur) en diensten (digitale koppeling met het internet). Hieronder vindt u de maandelijkse kosten voor deze locatie.

U betaalt vastrecht om aangesloten te worden op de glasvezel kabel van Networks4all.

Networks4all 10mbps 50mbps 100mbps 250mbps Anders
Per maand € 99,00 € 149,00 € 169,00 € 299,00 contact

Onze internet diensten koppelen u via de glasvezel kabel met het ‘world wide web’. U krijgt een eigen IP adres (PPPoE) en 24/7 ondersteuning van de helpdesk.

OnFiber 10mbps 50mbps 100mbps 250mbps Anders
Per maand € 20,00 € 40,00 € 60,00 € 100,00 contact

Nieuws voor Windmolenbos Haelen

Nieuwe actie in Barendrecht

Internet is steeds belangrijker voor bedrijven, bijna onmisbaar en vergelijkbaar met water uit de kraan en stroom uit het stopcontact. Samen met Brightfiber biedt OnFiber glasvezel internet voor bedrijven op Dierenstein en Vaanpark 2, 3 en 4. En bedrijven op Dierenstein kunnen i.s.m.SPRING! ook kiezen voor een straalzender. Met glasvezel en straalzenders is zowel snel, betrouwbaar als ook betaalbaar zakelijk internet beschikbaar voor iedereen op uw bedrijventerrein. Glasvezel en straalzender Er is een lokaal glasvezel netwerk met een uniek open karakter.  Glasvezel biedt u betrouwbaar en stabiel internet en de ideale oplossing voor online werken, bellen enz. per maand bepaalt u zelf welke diensten nodig zijn. Alles tegen zeer betaalbare… Lees meer

Netwerk Haelen groeit

Geen aansluitkosten en speciaal MKB pakket draagt bij aan groei netwerk Windmolenbos (Haelen)

Collectieve beveiliging

Smart Business Parc maakt onzichtbare informatie zichtbaar. Qua beveiliging dus niet meer alleen registeren, maar ook tijdig acteren!

Haelen Windmolenbos

Nu gratis aansluiten op glasvezel in Haelen ((Windmolenbos, gemeente Leudal). Scherpe tarieven voor snelheden van 10 tot 1.000mbps.