Haelen (Li)

Windmolenbos (gemeente Leudal)

In 2015 is de basis voor een glasvezel netwerk aangelegd voor bedrijven-terrein Windmolenbos op zowel het ‘oude’ als het ‘nieuwe’ deel (Windmolenbosweg). In het begin is hier echter minimaal aandacht aan besteed. En in 2018 heeft OnFiber deze handschoen opgepakt en startte een vernieuwd collectief. In overleg met de eigenaar Networks4all werd besloten bedrijven tijdelijk de mogelijkheid te bieden om alsnog kosteloos aan te sluiten op het moderne glasvezelnetwerk.

In Haelen biedt OnFiber daarbij haar diensten aan op het netwerk van Networks4all dat belicht wordt door de netbeheerder Cross Networks. Naast internet biedt OnFiber ook camerabeveiliging, VoIP telefonie en (kantoor) automatisering . Hierdoor is inmiddels goed contact met diverse ondernemers en heeft OnFiber ook continue overleg met de eigenaar en belichter over verbeteringen en uitbreiding van het netwerk op Windmolenbos in Haelen!

Over Glasvezel

Zowel de eenmalige als maandelijkse kosten van zakelijk glasvezel internet zijn afhankelijk van uw locatie. Elk project kent dus unieke glasvezel tarieven, welke zijn samengesteld uit vastrecht (gebruik infrastructuur) en diensten (digitale koppeling met het internet). Hieronder vindt u de maandelijkse kosten voor deze locatie.

Nieuws voor Windmolenbos Haelen

Is er al Eurofiber

Is er al Eurofiber

Eurofiber heeft een van de grootste glasvezel netwerken van Nederland. Samen met OnFiber is een campagne gestart om efficienter internet aan te bieden voor partijen. Kijk hier of uw pand bijvoorbeeld al aangesloten is of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Wijchen-Oost

Wijchen-Oost

Op bedrijventerrein Wijchen Oost ligt een uitgebreid glasvezel netwerk dat eigenlijk nog veel te weinig wordt gebruikt. Probleem was altijd dat er nogal wat kosten moesten worden gemaakt om het netwerk vanaf de straat naar de bedrijven te ontsluiten. Het netwerk heeft een open karakter. OnFiber en de eigenaar van de infrastructuur zijn een campagne gestart voor een upgrade van het netwerk en een intensivering van het aantal aansluitingen. Alle bedrijven op Oost zijn hiertoe benaderd en OnFiber heeft aangegeven om de aansluitingen kosteloos te willen verzorgen. Inmiddels heeft een aantal bedrijven al gebruik gemaakt van dit aanbod. Het parkmanagement heeft geen inhoudelijke betrokkenheid met deze actie maar is wel gekend en er is overleg tussen de partijen.
Haelen groeit

Haelen groeit

Afgelopen maanden is OnFiber bezig geweest op Windmolenbos in Haelen (Li) om nieuwe klanten te vinden voor het bestaande glasvezel netwerk. In samenwerking met de eigenaar van het netwerk konden we nieuwe klanten de mogelijkheid bieden om GRATIS aan te sluiten. Met deze eerste besparing van €1.750 (normale kosten voor aansluiting) en de aanpak van de huidige infrastructuur verwachten we Windmolenbos in Haelen (Li) weer prima online te krijgen. Medio mei 2019 moet een en ander opgeleverd zijn en hiervoor hebben we het aantal aansluitingen al meer dan verdubbeld.
Veilig bedrijventerrein

Veilig bedrijventerrein

Smart Business Parc is het nieuwe collectieve beveiligen als een alternatief voor het (digitale) ‘rondje om de kerk’. Smart Business Parc maakt onzichtbare informatie zichtbaar waardoor men naast registeren ook tijdig kan acteren!