Ook op het Prisma Bedrijvenpark is inmiddels glasvezel internet beschikbaar. In principe kunnen alle gevestigde bedrijven beschikken over een zeer stabiele en snelle glasvezel verbinding met 50, 100 of 250mbps (en hoger) ethernet capaciteit. Voorheen was men aangewezen op minder betrouwbare DSL verbindingen of glasvezel met zeer hoge eenmalige en maandelijkse tarieven. Inmiddels zijn meer 15 bedrijfslocaties aangemeld op het terrein dat nog in ontwikkeling is. Het aantal zal naar verwachting nog verder groeien.

Collectief gedragen

Door de samenwerking met parkmanagement en lokale ondernemers is de vraagbundeling gedaan en succesvol afgerond. Naast betrouwbaar en betaalbaar internet voor ondernemers zal het netwerk ook gebruikt worden voor collectieve terreinbeveiliging. Uiteindelijk is door intensieve samenwerking tussen directie Prisma Bedrijventerreinen, parkmanagement, betrokken aannemers en OnFiber het netwerk in een kort tijdsbestek en minimale overlast gerealiseerd.

 


BESTEL UW INTERNET DIENST

(Eenmalige aansluitkosten voor de netwerkbeheerder verschillen per locatie. Neem hiervoor contact op met OnFiber: info@onfiber.nl)


LAATSTE NIEUWS

Camera in beeld

Camera in beeld

Met 'camera in beeld’ wil de politie graag weten wie camera’s heeft en waar deze hangen

Lees verder
Straalzender, lekker snel

Straalzender, lekker snel

Snel internet aanleggen, ook voor tijdelijk gebruik en afgelegen gebieden

Lees verder
Einde tijdperk ISDN

Einde tijdperk ISDN

VoIP maximaal flexibel en optimaal bereikbaar en betaal per maand

Lees verder