Ook op het Prisma Bedrijvenpark is inmiddels glasvezel internet beschikbaar. In principe kunnen alle gevestigde bedrijven beschikken over een zeer stabiele en snelle glasvezel verbinding met 50, 100 of 250mbps (en hoger) ethernet capaciteit. Voorheen was men aangewezen op minder betrouwbare DSL verbindingen of glasvezel met zeer hoge eenmalige en maandelijkse tarieven. Inmiddels zijn meer 15 bedrijfslocaties aangemeld op het terrein dat nog in ontwikkeling is. Het aantal zal naar verwachting nog verder groeien.

Collectief gedragen

Door de samenwerking met parkmanagement en lokale ondernemers is de vraagbundeling gedaan en succesvol afgerond. Naast betrouwbaar en betaalbaar internet voor ondernemers zal het netwerk ook gebruikt worden voor collectieve terreinbeveiliging. Uiteindelijk is door intensieve samenwerking tussen directie Prisma Bedrijventerreinen, parkmanagement, betrokken aannemers en OnFiber het netwerk in een kort tijdsbestek en minimale overlast gerealiseerd.

 


BESTEL UW INTERNET DIENST

(Eenmalige aansluitkosten voor de netwerkbeheerder verschillen per locatie. Neem hiervoor contact op met OnFiber: info@onfiber.nl)


LAATSTE NIEUWS