In Haelen wordt bij Windmolen op totaal ca. 5 hectare wordt gestreefd naar een functioneel bedrijventerrein. Hierbij met aandacht voor kwaliteit, zorgvuldig ingepast in het landschap met een bebouwing die recht doet aan de positionering van het bedrijventerrein. Het vernieuwde terrein vormt de entree naar het bestaande bedrijven-terrein Windmolenbos.

In het plangebied is een interne ontsluitingsweg (Windmolenbosweg), waarlangs alle benodigde infrastructuur is aan gelegd. Ook qua internet infrastructuur wil OnFiber met het bestaande glasvezel netwerk op Windmolenbos naar een hoger plan brengen.

Daarom zijn we in overleg met de bestaande ondernemers gegaan die al glasvezel afnemen om op deze manier meer te betekenen voor het collectieve belang. Daarom hebben we ook speciale aanbiedingen gemaakt die de ‘grote jongens’ niet maken om tegemoet te komen aan de specifieke eisen en wensen van de ondernemers. 

* Standaard kosten van een na-aansluiting bedragen eenmalig €1.750, maar gedurende de actie periode sluiten we bedrijven op Windmolenbos gratis aan! En neem eventueel contact op voor onze specials in overleg met lokale partijen zijn opgesteld.

Kosten Glasvezel internet

Zowel de eenmalige als maandelijkse kosten van zakelijk glasvezel internet zijn afhankelijk van uw locatie. Elk project kent dus unieke glasvezel tarieven, welke zijn samengesteld uit vastrecht (gebruik infrastructuur) en diensten (digitale koppeling met het internet). Hieronder vindt u de maandelijkse kosten voor deze locatie.

U betaalt vastrecht om aangesloten te worden op de glasvezel kabel van Networks4all.

Networks4all 10mbps 50mbps 100mbps 250mbps Anders
Per maand € 99,00 € 149,00 € 169,00 € 299,00 contact

Onze internet diensten koppelen u via de glasvezel kabel met het ‘world wide web’. U krijgt een eigen IP adres (PPPoE) en 24/7 ondersteuning van de helpdesk.

OnFiber 10mbps 50mbps 100mbps 250mbps Anders
Per maand € 20,00 € 40,00 € 60,00 € 100,00 contact