Nieuw-Vennep (Spoorzicht)

Bedrijvenpark Spoorzicht is een van de 60 bedrijventerreinen in Haarlemmermeer. Hier zijn zo’n 260 ondernemingen betrokken bij de meest succesvolle BIZ van Nederland: BIZ op Spoorzicht.

Daar waar dit bedrijventerrein een decennium geleden nog tekenen van verval liet zien, is dit inmiddels positief omgewend. De samenwerkende bedrijven laten het voordeel zien van samenwerking voor de realisatie van o.a. een schoner en veiliger bedrijventerrein. 

Samen met de ondernemers, de BIZ en parkmanagement willen we op Spoorzicht ook snelle, betrouwbare en betaalbare digitale infrastructuur beschikbaar hebben. Ook hier levert de coöperatieve gedachte dan ook voordelen op voor iedere ondernemer apart. Hier hebben we in belang voor de ondernemers gekozen voor de samenwerking met Fore Freedom. Zij hebben een netwerk liggen en met de extra deelnemers die OnFiber inbrengt profiteren alle ondernemers van de scherpste prijzen.

U betaalt een all-in prijs om aangesloten te worden op glasvezel kabel van Fore en dit is dan inclusiefgebruik van (IP) diensten.

Snelheid  10mbps 100mbps 500mbps meer
Vastrecht (per maand): €80,00 €150,00 €190,00 contact

Laatste Nieuws

Eurofiber in uw pand

Internet is tegenwoordig niet meer weg te denken voor bedrijven en is als water uit de kraan en stroom uit het stopcontact. En in een pand waar meerdere bedrijven gevestigd zijn heeft u als voordeel dat men faciliteiten kan delen. Op deze manier drukt u de kosten en bent u snel aangesloten. In samenwerking met Eurofiber is OnFiber een campagne begonnen om naast gebouweigenaren ook huurders bekend te maken met de aanwezige Eurofiber glasvezel. Eigenlijk is het logisch dat de eigenaar van een gebouw of makelaar een pand snel wil verkopen of verhuren. En een pand met moderne faciliteiten en voorzieningen verkoopt of verhuurt nu eenmaal beter dan een zonder.… Lees meer

Nieuwe actie in Barendrecht

Internet is steeds belangrijker voor bedrijven, bijna onmisbaar en vergelijkbaar met water uit de kraan en stroom uit het stopcontact. Samen met Brightfiber biedt OnFiber glasvezel internet voor bedrijven op Dierenstein en Vaanpark 2, 3 en 4. En bedrijven op Dierenstein kunnen i.s.m.SPRING! ook kiezen voor een straalzender. Met glasvezel en straalzenders is zowel snel, betrouwbaar als ook betaalbaar zakelijk internet beschikbaar voor iedereen op uw bedrijventerrein. Glasvezel en straalzender Er is een lokaal glasvezel netwerk met een uniek open karakter.  Glasvezel biedt u betrouwbaar en stabiel internet en de ideale oplossing voor online werken, bellen enz. per maand bepaalt u zelf welke diensten nodig zijn. Alles tegen zeer betaalbare… Lees meer

Collectieve beveiliging

Smart Business Parc maakt onzichtbare informatie zichtbaar. Qua beveiliging dus niet meer alleen registeren, maar ook tijdig acteren!

Uitfasering ISDN

Uitfasering ISDN diensten per 1 september 2019 door KPN gestart. Bestaande ADSL (ISDN) en ADSL2+ (ISDN) verbindingen moeten migreren !

NFON lanceert Cloudya

Cloudya; communiceren met browser, desktop app, mobiele app of bureautelefoon met één login

Plabeka Bokaal Spoorzicht

Provincie Noord-Holland nomineert BIZ Spoorzicht voor een Plabeka Bokaal

Camera in beeld

Met 'camera in beeld’ wil de politie graag weten wie camera’s heeft en waar deze hangen

Spoorzicht groener

Afgelopen weken is gestart met het nieuwe groenplan op Spoorzicht

Straalzender, lekker snel

Snel internet aanleggen, ook voor tijdelijk gebruik en afgelegen gebieden

Einde tijdperk ISDN

VoIP maximaal flexibel en optimaal bereikbaar en betaal per maand

Nieuw Vennep veiliger

Businesspark Nieuw-Vennep Zuid, De Pionier en Spoorzicht werken samen aan veiligheid

Smart Business Parc

BIZ op Spoorzicht kiest ook voor beveiliging via Smart Business Parc concept