Einde tijdperk ISDN

Nieuwe technologie kan uitkomst bieden voor de uitdagingen waar de organisaties voor staat. En af en toe moet je bepaalde stappen te zetten. Zo ook met het verdwijnen van ISDN waardoor organisaties een keuze moeten maken hoe men in de toekomst om gaat met bellen. Heel veel bedrijven kennen de term VoIP en wij maken er een volledig flexibele dienst van waarmee u zelf de controle houdt.

Als OnFiber bieden we een betrouwbaar product dat prettig werkt. De investeringen zijn minimaal en u belt voor een betaalbaar bedrag per maand. De oplossing is altijd up-to-date en u kunt zelf aanpassingen doen (als u dat wil). Bovendien zijn wij overtuigd van de kwaliteit, dus geen langdurige contracten, maar de flexibiliteit om per maand meer of minder gebruikers af te nemen.

Veel organisaties moeten nog een stap zetten, maar hoe maakt u de overgang? Kies dan voor een oplossing die al werkt voor meer dan 10.000 bedrijven. Kies voor de flexibiliteit van Cloud telefonie met de toepassing op een transparante manier. Vul onderstaande vragen in, en wij zorgen ervoor u binnen 24 uur weet wat dit voor uw organisatie inhoudt.

* U bent verplicht deze velden in te vullen)

GEBRUIKERS

1. Hoeveel gebruikers willen in totaal kunnen bellen?
...1a Wie daarvan gebruiken een bureau-toestel:
...1b Welk aantal gebruikt een DECT (draadloos) toestel:
...1c Zijn er mensen die smartphone gebruiken (iOS of Android):

2a Zijn er toestellen die alleen intern gebruikt worden (vergaderruimte/ kantine enz.)? Standaard nee, en zo ja, hoeveel?

2b Zijn er gebruikers die met meerdere toestellen bellen? Standaard nee, en zo ja, hoeveel?

NUMMERS

3a Hoeveel bestaande nrs neemt u mee:
3b Hoeveel nieuwe nummers wilt u hebben:

OPTIES

Heeft u nog specifieke behoeften (kruis aan wat nodig is)

OPMERKINGEN