Veilig met Office 365

Regelmatig krijgen we vragen over de beveiliging en veiligheid van Microsoft Office 365. Zorg allereerst dat u bij blijft met de beveiligingsuitdagingen. Hierbij helpen identiteitsgestuurde innovaties om veilig en productief te blijven op uw favoriete apps en apparaten. Zorg dus dat de digitale transformatie gedaan wordt met met vrijheid en zonder zorgen.

Uitgebreide, intelligente bescherming tegen geavanceerde aanvallen Centraal beheer single sign-on verschillende apparaten, datacenter en Cloud Beheer apps en gegevens op iOS, Android en Windows veilig vanaf één plek Beveilig bedrijfsgegevens op een intelligente manier en zorg voor veilig samenwerken Efficiënt beheer en beheer Windows-desktops en apps op alle apparaten.

Beveilig bedrijfsgegevens en beheer risico’s

Ook leek het ons handig de uitgangspunten van Microsoft zelf onder elkaar te zetten. Hieronder vier punten op een rij.

Authenticatie

In de eerste plaats is het relevant te zorgen dat de juiste mensen toegang hebben. Bij het aanmelden is het dus relevant dat dit veilig gebeurd, maar niet te complex wordt waardoor gebruikers het gaan omzeilen. Zorg ervoor dat accounts worden geverifieerd voordat u toegang krijgt tot de bedrijfskritieke gegevens van uw organisatie.

Bescherming

Cybersecurity is hot en met continue ontwikkelingen qua dreigingen en verscherpte regelgeving dient u hier alert op te zijn. Bescherm de organisatie door verdacht gedrag en kwaadwillende activiteiten tijdig te detecteren en vervolgens snel op ‘attacks’ te reageren.

Informatiebeveiliging

Zorg voor veiligheid van gevoelige informatie op verschillende apparaten, software als een service (SaaS) -applicaties en cloudservices, evenals on-premises omgevingen en bijv. externe USB opslag. Voer op een eenvoudig en flexibele manier methoden van gegevens classificatie in op basis van uw veiligheidsbehoefte.

Security management

Krijg zichtbaarheid en controle over de beveiliging en profiteer van eenvoudige tools om de beveiliging te beheren en u tegen bedreigingen te beschermen. Zorg dat u inzicht heeft van de beveiligingspositie van de organisatie en gebruik ingebouwde intelligentie en aanbevelingen.