Of online

Trends zoals ‘Cloud Computing’ en ‘IoT’ maken het bedrijfsleven, overheid en onderwijs steeds meer afhankelijk van internet. Met zakelijk internet van OnFiber is uw organisatie altijd, snel en met de maximale beschikbaarheid online. En dit de basis voor de standaard toepassingen die u de mogelijkheid bieden betrouwbaar en veilig online te werken, bellen en meer…

Met standaard Cloud toepassingen hebben mensen toegang tot gegevens en toepassingen ongeacht welk apparaat ze gebruiken. Het beheer hiervan gebeurt door specialisten in geavanceerde en veilige datacentra waarmee de toegankelijkheid en betrouwbaarheid van uw bedrijfsinformatie verbetert. En met nieuwe technieken kan capaciteit gedeeld worden wat het financieel interessanter maakt.

Betaal voor gebruik en win flexibiliteit met een modulaire service i.p.v. investeren in apparatuur en software die al verouderd is na het eerste jaar. Gebruik de innovatieve en voordelige oplossingen die voor handen zijn om op een dynamische, efficiënte wijze oplossingen ICT duurzaam in te zetten. OnFiber is opgezet door ervaren ICT-ondernemers met een hart voor de klant en passie voor techniek.

Dus Cloud Computing heeft mensen het voordeel gegeven om hun data en applicaties sneller te benaderen met meer flexibiliteit, betere beheersbaarheid en minder onderhoud. Dit scheelt kosten en gebruikers kunnen hun gegevens gebruiken en delen zolang ze verbonden zijn. Daarom begint het met ‘verbonden zijn’ en ook daarom start OnFiber bij de basis, zakelijk internet.