Microsoft 365

In elke organisatie is er behoefte aan standaard kantoor-automatisering. Denk aan het maken van een brief of presentatie en het analyseren van cijfers in een spreadsheet. En ook de dagelijkse e-mails of chat functies kunnen hierbij horen. Microsoft 365 is een betaalbare, betrouwbare en vooral ook flexibele oplossing in de Cloud.

Overal op elk systeem beschikbaar

Gebruikers profiteren van optimale functionaliteit met een abonnement aan te schaffen per maand, ofwel ‘pay-for-use’. Met Microsoft 365 bent u dus ook schaalbaarheid en met een vast bedrag per gebruiker worden de kosten inzichtelijk en voorspelbaar. Geen beheer(der) nodig en toch beschikt over de laatste versie van Office en dus voldoen aan de security eisen die u nodig heeft.

Office overal bij de hand

Office op PC’s, tablets en telefoons – Profiteer van een volledig geïnstalleerde Office op al uw apparaten. Elke gebruiker kan Office installeren op 5 systemen op kantoor, en ook zelfs thuis (PC, Mac’s, laptop desktop of smartphone).

E-mail en agenda’s – Gebruik zakelijke e-mail in de uitgebreide en vertrouwde Outlook-omgeving op uw bureaublad of de web versie van Outlook in de browser. Profiteer van onbeperkte opslagruimte, 50 GB aan opslagruimte in het primaire postvak van de gebruiker.

Bestanden eenvoudig opslaan en delen – Met OneDrive voor Bedrijven krijgt elke gebruiker opslagruimte in de Cloud van 1TB, die vanaf elke locatie toegankelijk is. De mogelijkheid om met Teams bestanden op te slaan, te delen en synchroniseren op pc of Mac zorgt dat informatie ook offline beschikbaar zijn. Dus nu deelt u documenten met personen binnen en buiten de organisatie en bepaal wie een bestand kan bekijken en bewerken.

Mobiliteit – Synchroniseer e-mail, agenda en contact-personen, krijg toegang tot SharePoint-sites, bekijk en bewerk Office-documenten met Office Online via een browser op een Windows Phone of iOS- of Android-apparaat.

Chat en online vergaderingen – Overleg met collega’s, klanten en andere gebruikers van Teams via chatberichten en telefoon- en video-gesprekken, en laat via de online status weten of u beschikbaar bent. Regel online vergaderingen met audio, HD-video en vergaderingen via het web. Neem deel aan vergaderingen met één klik op de smartphone, tablet of pc van uw keuze.

Bekangrijk bij Office

Office 365 bevat de bekende MS-Office 2016 applicaties en dan in de nieuwste versie voor PC en Mac. U heeft dus altijd de nieuwste versies van: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Skype en Access.

Betrouwbaar – maak je geen zorgen meer over de continuïteit, omdat je weet dat de services gegarandeerd 99,9% beschikbaar zijn met een SLA met financiële garantie.

Veilig – Baanbrekende beveiligingsprocedures met vijf beveiliging-slagen en proactieve controle helpen (klant)gegevens veilig te stellen.

Up-to-date – Betaal niet voor versie-upgrades, want deze zijn bij het abonnement inbegrepen. Nieuwe functies hebben gebruikers van Office 365 direct beschikbaar.

Ondersteuning – Wij zijn altijd voor u bereikbaar en u heeft ook toegang tot telefonische helpdesk en ondersteuning

  • Per maand betalen met duidelijk abonnement en lage kosten
  • Levenslang updates, dus ‘future proof’ met altijd de laatste versie
  • Optimaal toegankelijk via het internet en op uw lokale systeem
  • Data veilig online opgeslagen en als u wil ook op uw systeem
  • Gemakkelijk om zelf te installeren en geen beheerder nodig
  • Bekende applicaties maar dan als een online dienst