Zo bereikt u ons


Gegevens OnFiber B.V.

Bezoekadres: Bleiswijkseweg 37K, 2712 PB Zoetermeer Postadres: Postbus 5202, 2701 GE Zoetermeer


Algemeen: info@onfiber.nl Projecten: projecten@onfiber.nl Helpdesk: support@onfiber.nl


KvK nummer: 70063338 BTW nummer: 858125213B01 IBAN nummer: NL80INGB0008126598


Telefoon: 085 – 273 2214 Support: 085- 273 6420


Ons idee van de Cloud

Cloud Computing is in opkomst; automatisering is eenvoudiger en sneller geworden voor mensen met Cloud Computing. Vroeger investeerden we in eigen servers en specifieke software om ons werk te kunnen doen. De start van het Cloud Computing tijdperk biedt gemobiliseerde toegang tot data en applicaties.
Technisch wordt Cloud Computing gedefinieerd als de dienst van data (opslag), en toegang tot applicaties op elk apparaat zoals PC, mobiel, laptop etc. via internet. Het is een service die dient voor server(s), opslag en applicatie(s) voor verschillende gebruikers vanuit een gemeenschappelijke Cloud. De metafoor “Cloud” betekent internet.

Dus Cloud Computing heeft mensen het voordeel gegeven om hun data en applicaties sneller te benaderen met meer flexibiliteit, betere beheersbaarheid en minder onderhoud. Dit scheelt kosten en gebruikers kunnen hun gegevens gebruiken en delen zolang ze verbonden zijn. Daarom begint het met ‘verbonden zijn’ en ook daarom start OnFiber bij de basis, zakelijk internet.

Voordelen Cloud Computing:

  • Mensen kunnen hun gewenste gegevens en toepassingen raadplegen, ongeacht wat ze zijn en welk apparaat ze gebruiken, zowel automatisering als telefonie (ICT).
  • Door virtualisatie kunnen server(capaciteit) en toepassingen worden gedeeld. Het beheer van gegevens is geavanceerde en veilige datacentra dat de toegankelijkheid en betrouwbaarheid van uw bedrijfsinformatie verbetert.
  • Onderhoud voor de gebruiker is eenvoudiger omdat Cloud applicaties op elk apparaat toegankelijk zijn en niet op het apparaat worden geïnstalleerd.
  • Betaal voor gebruik en win flexibiliteit met een modulaire service in plaats investeringen in apparatuur en software die al verouderd is wanneer het eerste jaar is afgelopen.

Privacy verklaring OnFiber
Algemene voorwaarden OnFiber
Bepalingen glasvezel projecten