Over ons

Internet niet meer weg te denken; internet is de samenleving en internet is de economie. Vergelijk het met water uit de kraan of stroom uit het stopcontact. Internet is daarbij uitgegroeid tot de bouwsteen van de bedrijfsvoering en in de toekomst wordt het belang van internet nog groter. Hiervoor zorgen trends, zoals Cloud Computing, Unified Communications en IoT (Internet of Things).

Een goed werkend en betrouwbaar netwerk voor internet is voor organisaties essentieel om de werkzaamheden efficiënt en effectief te verrichten. Samen met onze partners hebben we jarenlange ervaring en expertise leveren wij netwerken die stabiel en betrouwbaar zijn. OnFiber biedt een veilige en betrouwbare verbindingen, die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen en 24×7 beheerd worden voor optimale zekerheid, zowel via een glasvezel kabel en straalzender.

Betaal voor gebruik en win flexibiliteit met een modulaire service i.p.v. investeren in apparatuur en software die al verouderd is na het eerste jaar. Gebruik de innovatieve en voordelige oplossingen die voor handen zijn om op een dynamische, efficiënte wijze oplossingen ICT duurzaam in te zetten. OnFiber is opgezet door ervaren ICT-ondernemers met een hart voor de klant en passie voor techniek.

‣ Internet is important for the operation
‣ Use the possibilities of the collective 
‣ Only pay for Cloud services you need 
‣ Whatever your business, ICT is a tool 
‣ No difficult stories, make sure it works

Belangrijk voor OnFiber BV