Ridderkerk (Cornelisland)

Ridderkerk is een aantrekkelijke vestigingsplaats voor bedrijven. Er is een grote diversiteit aan vestigingslocaties: nieuw te ontwikkelen of aantrekkelijke bestaande bedrijventerreinen en het compacte centrumgebied. De bereikbaarheid is uitstekend door de ligging aan de A15 en A16 waar ook het nieuwste bedrijventerrein van Ridderkerk komt: Cornelisland. Door de ligging is het terrein zeer geschikt voor transport en logistiek, maar ook voor vele andere sectoren. Er is immers sprake van een zeer goede zichtlocatie.

Cornelisland Business Knooppunt Ridderkerk is een bijzonder goed bereikbaar bedrijvenpark, nabij de havens van Rotterdam en Antwerpen, met een directe aansluiting op de rijksweg A15/ A16. Het bedrijvenpark is ruim opgezet en biedt letterlijk en figuurlijk ruimte aan ondernemers. Cornelisland Business Knooppunt Ridderkerk is een modern en duurzaam ingericht gebied, omgeven door hoogwaardige bedrijvigheid.

Uw bedrijventerrein is klaar voor de toekomst met een eigen glasvezelring van Brightfiber. In samenwerking met deze eigenaar van de infrastructuur is de glasvezelring Cornelisland inmiddels aangesloten en operationeel. Hiermee is er gezamenlijk ruimte gemaakt voor toegevoegde waarde. Wilt u ook een upgrade naar de toekomst voor uw bedrijf en een aansluiting op de glasvezelring? Hieronder staat meer informatie, maar graag informeren wij u persoonlijk over de mogelijkheden op uw locatie?

Neem contact op voor meer informatie of een aanbod op maat [klik hier]