TOEPASSINGEN

Als organisatie ligt de focus op wat belangrijk is om de dingen gedaan te krijgen. Een voordeel van Cloud Computing is de zekerheid dat informatie en systemen beschikbaar en toegankelijk zijn. En met de Cloud ben je niet meer gebonden aan kantoor, maar kan men waar en wanneer u dat wil bij bedrijfsinformatie. Bovendien biedt de Cloud economische mogelijkheden en zonder langdurige contracten en snel aan te passen op de behoefte. Investeer bij voorkeur in uw eigen bedrijfsactiviteiten en zorg dat de benodigde ICT-middelen schaalbaar zijn. Daarom biedt OnFiber u deze Cloud diensten.

Trends zoals ‘Cloud Computing’ en ‘IoT’ maken het bedrijfsleven, overheid en onderwijs steeds meer afhankelijk van internet. Met zakelijk internet van OnFiber is uw organisatie altijd, snel en met de maximale beschikbaarheid online. En dit de basis voor de standaard toepassingen die u de mogelijkheid bieden betrouwbaar en veilig online te werken, bellen en meer…

OnFiber ziet dat internet steeds meer een noodzakelijke infrastructuur is, vergelijkbaar met water uit de kraan en stroom uit het stopcontact. Organisaties kunnen bijna niet meer zonder internet en de daaraan gerelateerde ICT. Daarom houden wij ons bezig met:

  • Collectief internet voor bedrijventerreinen en bedrijfspanden,
  • Advies over internet en Cloud toepassingen voor organisaties,
  • Cloud diensten, zoals telefonie, werkplekken en online back-up.