IP televisie

IPtv is televisie kijken via het internet, geen streaming maar gewoon de hoogst mogelijke beeld- en geluidskwaliteit. Dus wilt u op de hoogte blijven van wat er in de wereld gebeurd. Dan kan met een betrouwbare en snelle internetverbinding en voldoende bandbreedte ook op het werk probleemloos televisie gekeken worden.

Heeft u glasvezel internet of stapt u binnenkort over? Dan kan u, net als thuis, op het werk televisie kijken met de nieuwste generatie digitale televisie. Met IPtv van OnFiber profiteert u direct van de voordelen van digitale televisie, zoals: EPG (elektronische programma gids), live tv pauzeren en Uitzending Gemist. Maar ook internetdiensten als YouTube staan direct op een scherm.

Interactieve Televisie

Interactieve TV is interessant voor de zakelijke gebruiker en niet alleen voor het laatste nieuws. Met de beste beeld- en geluidskwaliteit en alle populaire zenders in HD ook geschikt voor reclame of training. En IPtv is ook prima geschikt voor particulier gebruik, maar houdt u er als bedrijf rekening mee dat voor televisie een vergunning van Videma nodig kan zijn. Voor IPtv is een abonnement en fatsoenlijke internet aansluiting (glasvezel) nodig. IP televisie gaat komt binnen via het internet en een standaard netwerkkabel. Samen met Teleplaza bieden diverse zenderpakketten waarvan hieronder een overzicht. En neem voor meer informatie over de zenderpakketten contact op met OnFiber (info@onfiber.nl).

Zenderpakket* IP-TV zenders Radio Zenders Per maand
Lite pakket 32 40 €12,50
Basis pakket 50 61 €17,50
(* Voor zakelijk gebruik van Teleplaza TV is klant zelf verantwoordelijk voor aanmelden TV zenders bij Videma)

Standaard inbegrepen:

De interactieve televisie dienst biedt voor een vast bedrag per maand:

  • Televisie kijken op een PC of MAC (online)
  • Gebruik de TV-App op max. 5 smartphones of tablets
  • Stream televise vanaf Chromecast of Apple TV
  • Optioneel maximaal 3 Set-top boxen aansluiten
  • Elektronische Programma Gids (EPG)
  • Restart TV (begin gemist)