Camera beveiliging

Als onverlaten het gemunt hebben op uw bedrijfspand en uit zijn op uw kostbare goederen en/of informatie, geeft dat geen prettig gevoel. Inbraak, diefstal, vernielingen, brandstichting en soms ook geweld veroorzaken schade en kunnen de continuïteit van uw bedrijfsactiviteit en veiligheid van uw werknemers in gevaar brengen. Steeds meer bedrijven en organisaties beseffen dan ook dat veiligheid een integraal onderdeel is van hun bedrijfsbeleid.

Een goed beveiligingsplan bestaat uit bouwkundige, elektronische en organisatorische maatregelen. Vanuit de wet (bouwbesluit) en verzekeraars worden eisen gesteld aan uw brand- en inbraakbeveiliging. Maar ook zonder dat er eisen gesteld worden, is camerabewaking een waardevolle aanvulling op uw beveiliging. De techniek van camerasystemen heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld en o.a. door de komst van glasvezel internet zijn de kwaliteit en functionaliteit sterk verbeterd. Een professioneel camerasysteem heeft meerdere functies en zal zijn toegevoegde waarde snel bewijzen:

 • Goed zichtbaar camerasysteem werkt preventief; immers inbrekers willen niet gezien worden
 • Intelligente camerabewaking herkent ongewenste situaties en stuurt alarmen uit
 • Live beelden voor alarmverificatie en gerichte opvolging door beveiligingsbedrijf
 • Met goede beeldopnamen heeft u een bewijslast voor opsporing en vervolging
 • En natuurlijk en niet geheel onbelangrijk; voor uw eigen rust

Oplossing op maat

Bij fysieke beveiliging gebruiken we vaak het schillen-principe; de beveiliging is in de kern het zwaarst en iedere schil naar buiten steeds lichter. Het doel is situaties eerder detecteren zodat meer tijd beschikbaar is om te reageren en actie te ondernemen. Dit passen we ook toe bij bedrijventerreinen. De ondernemers-vereniging of BIZ zorgt voor collectieve camerabewaking op de toegangswegen en strategische punten van het bedrijventerrein. En elk individuele bedrijf beveiligt hun eigen pand/ object.

Voor ieder situatie en elke behoefte (detecteren, observeren, herkennen of identificeren) hebben we de juiste camerasystemen eventueel met kentekenherkenning. De beelden kunnen worden opgeslagen op een eigen systeem of in de Cloud. Daar zijn de beelden veilig opgeslagen en beschikbaar voor de aangewezen verwerker. Voor het uitkijken van de beelden zijn er verschillende mogelijkheden. Deze variëren van het zelf bekijken van beelden op een PC of smartphone, tot het laten uitkijken en opvolgen door een erkende beveiliger.

Aanpak en diensten

Ieder bedrijf, terrein en situatie is uniek en daarom leveren we maatwerk. Met een vrijblijvende veiligheidsscan en locatieopname krijgt u advies op maat over de mogelijkheden van (camera)bewaking. Als vervolgstap, maken wij voor uw bedrijf of bedrijventerrein een ontwerp en een voorstel. Hierin duidelijk inzichtelijk in de initiële en operationele kosten en de uitgangspunten en randvoorwaarden benoemd. Glashelder en zonder verrassingen met de volgende onderdelen:

 1. Systeemontwerp en aanbevelingen
 2. Projectrealisatie
 3. Projectbegeleiding
 4. Beheer en onderhoud systemen
 5. Beveiligingsdiensten: PAC (monitoring) en surveillance diensten

Met dit voorstel heeft u een duidelijk inzicht in de initiële en operationele kosten, en zijn alle uitgangspunten en randvoorwaarden benoemd. Glashelder en zonder verrassingen; gewoon omdat het werkt !

CAMERABEWAKING

 • Uw eigendommen 24/7 in beeld voor veiligheid en uw eigen rust
 • Professionele terrein- en objectbewaking
 • Efficiënte monitoren en alarm melding MET Video content analyse
 • Hoge kwaliteit beelden  registreren op locatie of in de Cloud
 • Bewijslast opsporing en vervolging en preventieve werking
 • Optioneel toezicht en alarm-opvolging door beveiligingsdienst
 • Advies op maat en Duidelijke initiële en operationele kosten