Waarom heeft u een back-up nodig als uw data veilig opgeborgen staat in de Cloud. Met de Cloud heeft u altijd en overal toegang via een internet-verbinding tot uw bestanden. Maar toch wil je als organisatie voorkomen dat data verloren gaat door aspecten waar u geen controle over heeft. U voelt zich veiliger als uw data ‘geïsoleerd’  is voor (lokale) apparatuur, malware aanvallen, gijzel-software of natuurrampen. En misschien nog belangrijker is de mogelijkheid om met de back-up uw omgeving snel te kunnen herstellen, zodat u kunt blijven werken!

Maak een back-up en snel herstellen

Het remote opslaan van data levert geen vertraging op en kan zelfs tijd besparen door het maken van een back-up, en geeft u snel toegang tot bestanden als u deze nodig hebt. Met een gemiddelde hersteltijd van 15 seconden heeft u razendsnel data die verloren is gegaan weer terug. Met slechts een paar klikken kunnen wij de data snel weer terug zetten vanuit de Cloud. En hiermee bieden wij een van de snelste back-up oplossingen.

Wees gerust, uw gegevens zijn veilig

Een deel van een back-up strategie is om gegevens veilig en beveiligd te houden en daarbij maken wij gebruik van Cloud-opslag. Onze oplossing werkt met militaire codering tijdens opslag of transport (AES-256 ) en de datacenters gebruiken de nieuwste technologie en garanderen 24/7 beveiliging (SSAE-16 gecertificeerd). De Tier-IV datacenters hebben 99,995% beschikbaarheid; het hoogste niveau nu mogelijk.  En we gebruiken A.I. (Artificial Intelligence) voor detectie en beveiliging tegen ‘ransomware’ (gijzelsoftware).

U heeft de controle

Eigenlijk is Cloud-opslag de meest flexibele en betaalbare manier om back-up te maken van essentiële bestanden en applicaties zodat u volledige controle heeft over uw gegevens. Maak een back-up van alles: schijven, partities, bestanden en mappen, virtuele machines en kies voor volledige back-up, differentiële of incrementele back-up of een combinatie. Ervaar de optimale vorm van betrouwbaarheid met een Hybride Cloud architectuur zonder limieten.

In de nieuwe versie bieden we volledige Office 365-beveiliging, voor zowel Microsoft Exchange Online, OneDrive voor bedrijven en SharePoint Online met uitgebreide Cloud-to-Cloud back-up met flexibele herstelopties. Optioneel bieden we daarbij de mogelijkheid om medewerkers ‘self-service file recovery’ te doen met een online console voor toegang tot back-ups, zoeken naar en herstellen van bestanden vanaf elke locatie.