Vlaardingen (Vettenoord)

Bedrijvenpark Groot Vettenoord te Vlaardingen krijgt in 2016 een hypermodern open glasvezel netwerk en is daarmee voorbereid op de toekomst. De gevestigde bedrijven kunnen gebruik maken van hun ‘eigen’ supersnelle en stabiele breedband verbinding. Hiermee kan men niet alleen op ICT kosten besparen, maar vooral ook gemakkelijk en razendsnel zaken doen. Groot Vettenoord is hiermee klaar voor de toekomst!

Groot Vettenoord

Glasnet Groot Vettenoord is een initiatief van de ondernemersvereniging Groot Vettenoord, gemeente Vlaardingen en FiberRevolution Nederland. OnFiber kan u meer vertellen over de mogelijkheden, de diensten en scherpe tarieven. Vraag ook gerust een collega-ondernemer die al ervaring heeft met glasvezel.

LAATSTE NIEUWS

Is er al Eurofiber

Eurofiber heeft een van de grootste glasvezel netwerken van Nederland. Samen met OnFiber is een campagne gestart om efficienter internet aan te bieden voor partijen. Kijk hier of uw pand bijvoorbeeld al aangesloten is of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Lees verder

Veilig bedrijventerrein

Smart Business Parc is het nieuwe collectieve beveiligen als een alternatief voor het (digitale) ‘rondje om de kerk’. Smart Business Parc maakt onzichtbare informatie zichtbaar waardoor men naast registeren ook tijdig kan acteren!

Lees verder

Lansingerland-Zoetermeer

Sinds kort kunnen treinreizigers (deels) gebruik maken van het nieuwe station Lansingerland-Zoetermeer.

Lees verder
Uitfasering ISDN

Uitfasering ISDN

Uitfasering ISDN diensten per 1 september 2019 door KPN gestart. Bestaande ADSL (ISDN) en ADSL2+ (ISDN) verbindingen moeten migreren !

Lees verder