Vlaardingen (Vettenoord)

In de gemeente Vlaardingen zijn meerdere initiatieven voor breedband (glasvezel) internet. Met snel internet besparen bedrijven niet alleen op ICT kosten, maar doen vooral ook gemakkelijk en snel zaken. OnFiber is betrokken bij verschillende initiatieven en vertelt u graag meer over de mogelijkheden. Per project bieden wij diensten tegen scherpe tarieven en vraag gerust een collega-ondernemer die ervaring heeft met glasvezel.

Groot Vettenoord

Samen met FiberRevolution bieden we glasvezel internet op Groot Vettenoord

Glasnet Groot Vettenoord is een initiatief van de ondernemers-vereniging Groot Vettenoord, de gemeente Vlaardingen en FiberRevolution. Sinds 2016 heeft Bedrijvenpark Groot Vettenoord een hypermodern glasvezel netwerk en is daarmee voorbereid op de toekomst. Door speciale afspraken tussen OGV en de gemeente kunnen de bedrijven daar gebruik maken supersnel en stabiele breedband internet voor speciale tarieven.

Stael Business Units

Alle business units van Stael zijn glasvezel voorbereid tot in de meterkast

De “Stael Bedrijfsunits” zijn een project aan de Deltaweg/ Kreekweg in Vlaardingen. Op bedrijventerrein Zeemanshaven komen hier dan ook 40 bedrijfsunits, in oppervlakte variërend van 55 m² tot 145 m² (b.g. vloer). De hedendaagse architectuur met op de verdiepingen raampartijen tot de verdiepingsvloer i.c.m. diverse grijstinten in de bovenbouw, zorgt voor een opvallende vriendelijke en open uitstraling. Door het enorme animo is na fase 1 van de Stael bedrijfsunits ook gelijk fase 2 online gezet. Met Twins hebben we voor de Stael Business Units specifieke collectieve afspraken gemaakt.