VoIP telefonie

Telefonie is de kritieke factor in bereikbaarheid en als ondernemer wil je zelf controle hebben met toegang tot je eigen telefooncentrale – dat is pas vrijheid. Met onze Vialer telefonie heb je geen telefooncentrale op locatie nodig. En als ondernemer heb je alles zelf onder controle met toegang tot je eigen telefooncentrale – dat is pas vrijheid.

Altijd bereikaar (als je dat wil) | Vraag gelijk aan !

Optimaal bereikbaar door een online telefooncentrale waar we uw bedrijf optimaal bereikbaar maken voor de relaties. Met functies als belgroepen en openingstijden hoef je geen telefoontje van een potentiële klant meer te missen.

Flexibel en betrouwbaar door een oplossing die mee schaalt met de grootte van het bedrijf. Bestel online een telefoonnummer of toestel en verwijder of maak zelf gebruikers online aan. Bovendien zijn onze servers van de hoogste kwaliteit en worden continue in de gaten gehouden voor maximale up-time.

Vriendelijk voor je portemonnee omdat je alleen betaalt voor wat je nodig hebt. Automatisch nieuwe functionaliteit die bijna elke dag beschikbaar komt, met nieuwe en verbeterde functies. Maar geen lange contracten en dagelijks gebruikers of nummers opzeggen of toevoegen.

Belangrijk bij VoIP

Telefoonnummers zijn essentieel om te bellen en gebeld te worden. We nemen uw huidige nummer over van uw provider en nieuwe nummers zijn altijd op voorraad en kunt u zelf kiezen. In de tussentijd blijft u gewoon bereikbaar.

Zonder telefoon is bellen als timmeren zonder hamer of wielrennen zonder fiets. Wij leveren u gebruiksklare telefoons die u (zelf) kunt aansluiten op het netwerk en waarmee u direct gaat bellen. Bent u regelmatig onderweg, gebruik dan de Vialer App of schakel het nummer door naar uw mobiele telefoon.

Uw eigen telefooncentrale staat online waarin u zelf de bereikbaarheid kunt regelen. Dit geeft alle vrijheid om de telefonie zo in te stellen dat de organisatie optimaal bereikbaar is en blijft. De centrale kent functies om de telefonie op maat te maken voor het bedrijf, zoals openingstijden en keuzemenu’s.

Altijd up-to-date omdat met VoIP van DataFiber updates automatisch worden geïmplementeerd, zonder extra kosten en zonder down-time. Maar geen lange contracten en dagelijks gebruikers of nummers opzeggen of toevoegen. Met D-voIP krijgt u controle over de kosten van telefonie.

Vialer VoIP

  • Goed en betaalbaar bellen… prima geluidskwaliteit !
  • Mobiel en vast bellen en gebeld worden met hetzelfde nummer
  • Per maand betalen met lage belkosten zonder abonnement
  • Beter bereikbaar dan met traditionele telefonie (99,8% uptime)
  • Levenslang gratis updates, en ‘future proof’ met de laatste versie
  • Zelf uw telefonie regelen en online toevoegen functies / gebruikers
  • Direct bellen met een toestel, smartphone App of online webclient