Hosting & websites

Webhosting zorgt ervoor dat uw website bereikbaar is op het internet en dat uw klanten, leveranciers of andere relaties de website kunnen bezoeken. Zonder webhosting bent u de enige die je website kan bezoeken. Cloud-computing is de verzamelnaam voor het gebruik van automatisering zaken, zoals servers, opslag, netwerken, software, het internet (de Cloud) i.p.v. het opslaan van documenten, software en foto’s op de harde schijf van uw computer.

De Cloud brengt nieuwe mogelijkheden die tot nu toe niet mogelijk waren.

Websites

Onze webhosting is perfect om WordPress websites te hosten (we ondersteunen ook Joomla of Drupal). Zonder al teveel moeite en tijd maakt u zelf uw website door gebruik van standaard templates en zet deze met een paar muisklikken online. Plus maak het met een SSL certificaat ook nog eens een veilige website!

Krijgt uw website veel bezoekers, Geen probleem! Bij ons krijgt u altijd onbeperkt dataverkeer ongeacht welk pakket gekozen wordt en zo blijft de website altijd bereikbaar. Overigens is bijna niets vervelender dan een website die onbereikbaar is. Daarom geven wij een uptime garantie van 99,9% op de Business en Professional pakketten.

Cloud Computing

Cloud Computing platformen zijn meestal goedkoper en veiliger, betrouwbaarder en flexibeler dan eigen apparatuur. Binnen de Cloud is downtime van apparatuur als gevolg van onderhoud, diefstal of schade bijna nihil. U kunt uw reken- en opslagcapaciteit flexibel omhoog of omlaag schalen als uw behoeften veranderen. En dan betaalt u meestel alleen voor de services die u gebruikt. Dit is makkelijker en geeft u ook meer controle over de kosten dan mogelijk is met een lokale infrastructuur.

DataFiber biedt u de mogelijkheid van eigen online capaciteit via meerdere platformen. We maken daarbij gebruik van SSDs, waardoor een server tot 10x sneller dan oplossingen met traditionele harde schijven. Bovendien als een server uitvalt, dan neemt een andere het zonder onderbrekingen automatisch over. Terwijl wij het probleem op de achtergrond oplossen gaat uw server gewoon verder. Daarbij houden we de Cloud Computing platformen 24/7 in de gaten. En bij het minste of geringste zijn we direct op de hoogte en hoeft u zich geen zorgen te maken over de beschikbaarheid van uw functionaliteit.