Haelen groeit

Meer dan verdubbeling aansluitingen Windmolenbos

Afgelopen weken is OnFIber bezig geweest op Windmolenbos in Haelen (Li) om nieuwe klanten te vinden voor het bestaande glasvezel netwerk. In samenwerking met de eigenaar van het netwerk konden we nieuwe klanten de mogelijkheid bieden om GRATIS aangesloten te worden. Dit was een eerste besparing van €1.750 wat de normale kosten zijn om aangesloten te worden.

Daarnaast is er op initiatief van Dimass Groep (Peter Walraven) nog een speciale aanbieding gemaakt waardoor bedrijven laagdrempelig in kunnen stappen. Voor €99 per maand krijgen de bedrijven een volwaardige (1:1) glasvezel verbinding met 25mbps gegarandeerde up- en download. Koper (kabel en xDSL) verbindingen worden verkocht met hogere snelheden, maar halen dit bij lange na niet.

Met het glasvezel internet hebben ondernemers de mogelijkheid om voor een betaalbaar bedrag ook daadwerkelijk en stabiel de snelheid te halen waar ze voor betalen. Het aantal deelnemers op het netwerk is inmiddels verdubbeld en we gaan er vanuit de begin maart de daadwerkelijke werkzaamheden te starten voor het aansluiten van nieuwe deelnemers.

Er zijn in de afgelopen maand diverse kabels bij bedrijven naar binnen gebracht. De oplevering van het internet wordt afgerond en dus is de actieperiode voorbij. Maar als u toch mee wil doen? stuur dan een e-mail naar: info@onfiber.nl !

Voor meer informatie of een aanbieding op maat [klik hier]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.