ZAKELIJK INTERNET

Trends zoals ‘Cloud Computing’ en ‘IoT’ het bedrijfsleven, overheid en onderwijs steeds meer afhankelijk van internet. Organisaties kunnen bijna niet meer zonder internet en de daaraan gerelateerde zaken, zoals Internet of Things (IoT), Unified Communications (UC) en Cloud Computing.

Steeds meer organisaties zijn afhankelijk van snel en vooral betrouwbaar internet en zoeken een betaalbare oplossing. Op bedrijventerreinen is dit soms niet aanwezig of de kosten zijn erg hoog. OnFiber biedt per bedrijventerrein, gemeente of bedrijfs-verzamel-pand een oplossing. OnFiber zorgt voor betrouwbaar internet en maakt dit financieel haalbaar. Met een open netwerk kiest u zelf uw diensten op glasvezel of straalzenders. Denk aan diensten, zoals: online back-up, VoIP telefonie, Cloud Computing, (camera) beveiliging en meer.

Zakelijk internet van OnFiber brengt en houdt uw organisatie snel en met de maximale beschikbaarheid online. En als u op een locatie zit waar het te duur is om glasvezel aan te leggen of een tijdelijke locatie heeft waar snel internet nodig is. Kijk dan eens naar de mogelijkheden van straalzenders. Straalzenders zijn snel te realiseren en een betaalbare oplossing voor goed internet

Snel en betrouwbaar internet betekent minder wachten en meer tijd om dingen gedaan te krijgen. Daarom begint ‘online zijn’ bij de basis, zakelijk internet!