Bedrijfspand

OnFiber maakt het mogelijk voor vastgoed partijen (eigenaren en vastgoedbeheerders) om een glasvezel aan te leggen voor een compleet pand met één of meerdere gebruikers. De geïnstalleerde glasvezel infrastructuur is een open maar gebouw-gebonden installatie die multifunctioneel in te zetten is voor diverse internet diensten en IP gerelateerde apparatuur. Daarnaast bieden wij de gebruikers van de locatie internet diensten tegen zeer voordelige tarieven.

OnFiber is de organisatie die samen met u een plan opstelt, de technische realisatie verzorgt en het glasvezelnetwerk beheert en onderhoud. Heeft u als vastgoedeigenaar of hoofdhuurder een samenwerking met een (e-)installateur die u voorziet van de benodigde bekabeling en installaties? Naast een elektra netwerk realiseren wij in overleg met de huisinstallateur een data infrastructuur.

Diensten op maat

ICT diensten kunnen uw vastgoed aanbod completer en onderscheidend maken. OnFiber neemt u de zorgen uit handen met ruime ervaring in automatisering en telefonie. oplossingen We leggen de focus op efficiënte onine diensten voor een prijs per maand per gebruiker. We nemen de leiding en verantwoording op ons voor de aanleg en beheer zodat u zich kunt richten de kerntaken van een vastgoed exploitant.

Denk aan de infrastructuur voor allerlei gebouw-gebonden oplossingen zoals;

  • Draadloze netwerken
  • Telefonie (VoIP)
  • IP intercomsystemen
  • Camera beveiliging
  • Werkplek automatisering